Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Ο Αχιλλέας Μπέος, η Anastasia και οι Alcatrash τραγούδησαν «Δεν Πάω Πουθενά» στον Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέβηκε στη σκηνή της συναυλίας που έδωσαν ενώπιον χιλιάδων κατοίκων του Βόλου η τραγουδίστρια Anastasia και το συγκρότημα Alcatrash για να αποτίσει φόρο τιμής στον κουμπάρο του, τον Βασίλη Καρρά, του οποίου η κηδεία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (26.12.2023) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Με το μικρόφωνο στα χέρια, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από τον κόσμο να τραγουδήσει μια μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Καρρά, το «Δεν Πάω Πουθενά», παρέα με τους Alcatrash και την Anastasia. 

«Λίγες ώρες πριν συνοδεύσω τον αδελφικό φίλο, τον μεγάλο Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία, τον αποχαιρετήσαμε μαζί με χιλιάδες κόσμου από την παραλία του Βόλου. Απίστευτη η αγάπη του κόσμου για ένα απίστευτο καλλιτέχνη και άνθρωπο», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα