Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Η πόζα με μαύρο μπικίνι στο Σεϊτάν Λιμάνι – «Διαβολική ομορφιά»

Η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της, Εύα, και τον Λευτέρη Σουλτάτο, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, και ζουν κάθε στιγμή, ενημερώνοντας σχετιοκά και τους χιλιάδες followers στα social media.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε και σε μία αό τις πιο όμορφες και ξακουστές παραλίες της Κρήτης. Μετά την παραλία Μπάλος, όπου η ηθοποιός πόζαρε χωρίς μακιγιάζ, σειρά είχε μία πόζα στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνι, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά.

Στο συγκεκριμλενο στιγμιότυπο, η Βάσω Λασκαράκη, καθισμένη οκλαδόν σε σκάφος με το μαύρο μπικίνι της, κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η ίδια θέλησε να εξηγήσει πώς προέκυψε το όνομα της παραλίας.
«Σεϊτάν Λιμάνια ή αλλιώς τα διαβολικά λιμάνια ή τα λιμάνια του διάβολου.

Όπως και να τα πείτε η ομορφιά τους είναι μαγική, συγκλονιστική ή απλά “διαβολική”.

Η ονομασία είναι τουρκικής προέλευσης, από την περίοδο της Τουρκοκρατίας στο νησί και σημαίνει διαβολικός (Διαβολικά/Καταραμένα Λιμάνια).

Ο χαρακτηρισμός αυτός οφείλεται στην επικινδυνότητα των κυματισμών στην περιοχή», σημειώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VASILIKI LASKARAKI (@vasolaskaraki)

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος μετρούν πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VASILIKI LASKARAKI (@vasolaskaraki)

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη, ακολουθώντας τον σύζυγό της: «Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη.

Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», δήλωνε σε συνέντευξή της.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η πρώτη μου σχέση ήταν με γυναίκα»
«Έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με τη Τζένη που ήμασταν συμμαθήτριες. Δεν ήταν κάτι ερωτικό, φιλιόμασταν, ήμασταν αγκαλιά, κοιμόμασταν μαζί η μια στο σπίτι της άλλης, θέλαμε να καπνίζουμε» αποκαλύπτει η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: Ο «πάτερ Ραλφ» από «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές
Η θρυλική αμερικανική σειρά της δεκαετίας του '80 «έσπασε» ταμπού της εποχής με τον «ανάρμοστο» έρωτα της «Μέγκι», Ρέιτσελ Γουάρντ για τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν στον ρόλο του καθολικού ιερέα, Ράλφ ντε Μπρικασάρ
Χαρακτηριστική σκηνή από τη θρυλική σειρά «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν και τη Ρέιτσελ Γουάρντ