Site icon NewsIT

Βάσω Λασκαράκη: Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, η ανάρτηση της ηθοποιού

08.06.2024 | 20:23
Βάσω Λασκαράκη: Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος, η ανάρτηση της ηθοποιού

Η Βάσω Λασκαράκη στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, που παραμένει σε νοσοκομείο. Ο Λευτέρης Σουλτάτος ποζάρει με το σήμα της νίκης.

Με ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο νοσοκομείο δίχως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος έχει ορό στο αριστερό του χέρι και με το δεξί κάνει το σήμα της νίκης. Η σύζυγός του χαμογελά και τραβάει το στιγμιότυπο, με το κινητό της τηλέφωνο.

«Και κάπως έτσι, τα σχέδια άλλαξαν γι’ αυτό το τετραήμερο… Τρίτη μέρα και συνεχίζουμε. Δε προλαβαίνω να απαντάω και στο δικό του κινητό. Όλα καλά εδώ» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη δημοσίευσή της, με τον Λευτέρη Σουλτάτο, να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στα τέλη του 2017, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι στενή φίλη και κουμπάρα με τους επίσης ηθοποιούς Αθηνά Οικονομάκου και Μελέτη Ηλία, αφού έχει βαπτίσει τους γιους τους.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version