Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Βέφα Αλεξιάδου: Δημόσια έκκληση στο facebook για μια γυναίκα που να φροντίζει ηλικιωμένους

Βέφα Αλεξιάδου: Δημόσια έκκληση στο facebook για μια γυναίκα που να φροντίζει ηλικιωμένους

Η Βέφα Αλεξιάδου έκανε ανάρτηση στο facebook, σε μια προσπάθεια να βρει γυναίκα, που να φροντίζει ηλικιωμένους. Η πασίγνωστη μαγείρισσα μένει στη Χαλκιδική.

Η Βέφα Αλεξιάδου προχώρησε σε μια δημόσια έκκληση μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η γνωστή μαγείρισσα ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, καθώς η ίδια προσπαθεί να βρει μια γυναίκα, που φροντίζει ηλικιωμένους.

«Έχω μεγάλη ανάγκη από γυναίκα που φροντίζει ηλικιωμένους, σας παρακαλώ όποια κυρία ενδιαφέρεται ας μου στείλει inbox το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουμε μαζί της ή ας έρθει σε επικοινωνία με την ανιψιά μου Aliki Ralli. Μένω στο σπίτι μου στην Χαλκιδική χειμώνα – καλοκαίρι και ψάχνω για γυναίκα 24ωρη. Σας ευχαριστώ αναδρομικά» έγραψε στην ανάρτησή της η Βέφα Αλεξιάδου.

Η Βέφα Αλεξιάδου έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στη Χαλκιδική, με την ίδια να αποκαλύπτει σε παλιότερη συνέντευξή της πως το σπίτι που κατοικεί είναι ό,τι απέμεινε από όλη την περιουσία της, την οποία ξόδεψε στα νοσοκομεία με τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

«Ευχαριστώ τον Θεό που μου έμεινε αυτό το σπίτι, γιατί περνάω τον πόνο μου και τα καλύτερα γεράματα. Ζω μόνη μου εκεί και έχω πολύ καλές φίλες. Οι εγγονές μου είναι μακριά, η μία στο Δουβλίνο και η άλλη στο Λονδίνο, δουλεύουν και σπουδάζουν» είχε πει χαρακτηριστικά η αγαπημένη μαγείρισσα σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις