Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα – «Καλύτερα ρώτα τους ίδιους»

Βίκυ Καγιά: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα – «Καλύτερα ρώτα τους ίδιους»
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στην «πρώην» φιλία της με τον Γιώργο Καράβα αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά δίνοντας μία λακωνική και απότομη απάντηση.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό συνάντησε με την κάμερα του Πρωινού ο Γρηγόρης Μπάκας τη Βίκυ Καγιά, που ερωτήθηκε για την σχέση της με τον Γιώργο Καράβα με τον οποίο πλέον δεν μιλάει.

«Είμαι καλά. Μου πήρε καιρό αλλά έχω βρει τα πατήματά μου και τις ισορροπίες μου. Δεν έχω παράπονο» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της ζήτησε ένα σχόλιο για τα όσα αρνητικά γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, με τη Βίκυ Καγιά να απαντά: «Αυτά είναι μικροπρέπειες. Τα ακούω, φυσικά και υπάρχουν αλλά, δε μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ελεύθεροι είμαστε. Η τηλεόραση δε μου λείπει ακόμη… Αν έκανα τώρα τηλεόραση θα έκανα κάτι με μοντέλα, όχι όμως το GNTM, κάτι άλλο».

Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας τη ρώτησε γιατί βγαίνουν όλοι -ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καράβας- και λένε ότι δε μιλάνε μαζί της, η Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα πάνω στο θέμα. Τα ακούω, τα χωράω, δε μπαίνω σε αυτά. Καλύτερα ρώτα τους ίδιους»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις