Site icon NewsIT

Βίκυ Καγιά και Μαρίνα Βερνίκου σε χλιδάτο γαμήλιο πάρτι στο ΟΑΚΑ: Το εντυπωσιακό ζευγάρι και το ονειρικό σκηνικό

09.09.2024 | 17:36
Βίκυ Καγιά και Μαρίνα Βερνίκου σε χλιδάτο γαμήλιο πάρτι στο ΟΑΚΑ: Το εντυπωσιακό ζευγάρι και το ονειρικό σκηνικό

Ζήσε τον γάμο σου στην Ελλάδα. Βίκυ Καγιά και Μαρίνα Βερνίκου, ήταν δυο από τις celebrities που παραβρέθηκαν σε ένα άκρως χαρμόσυνο και χλιδάτο event στο ΟΑΚΑ.

Οι Βίκυ Καγιά και οι Μαρίνα Βερνίκος ευχήθηκαν στην πρώην Μις Λίβανος, Maya Raidy και στον εκλεκτό της καρδιάς της Fahmi Karagoula, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024).

Ο λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στη συνέχεια ακολούθησε ένα χλιδάτο πάρτι για τους λαμπερούς καλεσμένους του ζευγαριού στο ΟΑΚΑ.

Την αποκάλυψη την έκανε η Μαρίνα Βερνίκου, που ήταν καλεσμένη στον χλιδάτο γαμήλιο πάρτι που πραγματοποιήθηκε έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

«Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την γαμήλια γιορτή της Maya Reaidy και του Fehmi, γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Karim. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατέλειωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Μακάρι αυτή να είναι η αρχή πολλών εκπληκτικών περιπετειών!» έγραψε η Μαρίνα Βερνίκου δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τον υπερχλιδάτο γάμο της Μις Λίβανος.

Η Maya Reaidy γεννήθηκε το 1995 και κατάγεται από τον Λίβανο. Είναι μοντέλο και το 2018 αναδείχθηκε Μις Λίβανος, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα της και στα Μις Υφήλιος. Η ίδια έχει σπουδάσει Φαρμακευτική και μαζί με τον σύζυγό της μένουν στο Λονδίνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version