Τετάρτη, 4 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Βίκυ Λέανδρος: Το εξώδικο του πατέρα μου ήταν για την εταιρία που διοργανώνει την συναυλία – Τον έχω μέσα στην καρδιά μου

Βίκυ Λέανδρος: Το εξώδικο του πατέρα μου ήταν για την εταιρία που διοργανώνει την συναυλία – Τον έχω μέσα στην καρδιά μου
Φωτογραφία NDP

Διευκρινίσεις σχετικά με το εξώδικο που έστειλε ο πατέρας της Λέο Λέανδρος έδωσε η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος.

Πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας της Βίκυς Λέανδρος, Λέο Λέανδρος, ανακοίνωσε στέλνοντας μάλιστα εξώδικο πως απαγορεύει στην κόρη του να τραγουδήσει τραγούδια του στην τελευταία της περιοδεία, στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Όπως είναι φυσικό όλοι αναρωτιόνταν το γιατί με την Βίκυ Λέανδρος σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello να δίνει διευκρινίσεις.

«Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής», ανέφερε αρχικά  η Βίκυ Λέανδρος.

«Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου», απαντά για τις σχέσεις τους η Βίκυ Λέανδρος.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Βίκυ Λέανδρος αναφέρει: «Όταν ήμουν πολύ μικρή, οι γονείς μου δεν με ενθάρρυναν καθόλου να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ο πατέρας μου ήταν αρχικά τραγουδιστής και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στη σύνθεση και στην παραγωγή. Και έτσι κάναμε μια δοκιμή, ήταν και για μας σαν ένα ωραίο αστείο. Μπήκαμε στο στούντιο, κάναμε ένα δισκάκι και τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και εκείνος με βοήθησε.

Ήταν ο πατέρας μου ως συνθέτης πολύ καλός, εγώ πάλι με τη φωνή μου, και η παραγωγή του ήταν πολύ προχωρημένη. Αλλιώς, να σας πω την αλήθεια, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο», ανέφερε η Βίκυ Λέανδρος στο περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις