Lifestyle

Βίντεο με τον Γιώργο Βουλγαράκη να τραγουδά και τον Αντρέα Λοβέρδο να παίζει ντραμς

Ο Γιώργος Βουλγαράκης ανέβασε μια σειρά από βίντεο στο Instagram

Ο Γιώργος Βουλγαράκης βρέθηκε μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο σε μια απολαυστική βραδιά και φαίνεται ότι διασκέδασαν με την ψυχή τους, παίζοντας ντραμς και τραγουδώντας αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βουλγαράκης ανέβασε ως story στο Instagram μια σειρά από βίντεο όπου ο ίδιος τραγουδάει και ο Ανδρέας Λοβέρδος παίζει ντραμς. 

Σημειώνεται πως η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, ασχολείται επαγγελματικά εδώ και χρόνια με το τραγούδι καθώς έχει υπέροχη φωνή.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης θέλησε να δείξει τις δικές του ικανότητες στο τραγούδι και ερμήνευσε μερικά αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Επειδή σ’αγαπώ» του Μανόλη Μητσιά, σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και μουσική του Γιάννη Σπανού, αλλά και το γνωστό «Στην Ελευσίνα μια φορά».

Στη συνέχεια ακούγεται να ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι του Άλκη Αλκαίου και του Θάνου Μικρούτσικου «Ερωτικό (Με μια πιρόγα)», αλλά και τον «Τσάμικο» του Μάνου Χατζιδάκι και του Νίκου Γκάτσου.

Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή ο Ανδρέας Λοβέρδος που τον συνόδευε στα ντραμς.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα