«Η πλαστική στη μύτη είναι από τα πράγματα που τα αποφασίζεις και τελειώνουν», είπε η Βούλα Πατουλίδου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στον γάμο της.
Για τον γάμο, τον πρωταθλητισμό και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Βούλα Πατουλίδου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Happy Day αναφερόμενη και στην περιβόητη ατάκα που είπε στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης το 1992.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 41 χρόνια. Θαυμάζω τον Δημήτρη γιατί με κάνει και γελάω. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι;… Κάποια στιγμή έτσι όπως έγινε η ιστορία, δεν ήταν το κέρατο όπως το έγραψαν για να διαβάσεις το άρθρο. Αφού έγινε όλο το σκηνικό αυτό τώρα, γυρίζω σπίτι και μου λέει, “από εδώ και πέρα, δε θα με φωνάζεις Τζίμη, θα με φωνάζεις εραστή”» ανέφερε ήταν τα λόγια της Βούλας Πατουλίδου.
«Κρίση σοβαρή ως ζευγάρι που να σκεφτούμε τον χωρισμό δεν έχουμε περάσει. Κρίση σοβαρή περάσαμε για λόγους υγείας. Κόντεψα να χάσω τον Δημήτρη. Ήταν πολύ πιο δυνατή η αγάπη από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε. Είναι φυσιολογικό, είναι η καθημερινή τριβή» εξομολογήθηκε για τη σχέση με τον σύζυγό της η Βούλα Πατουλίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Όταν είπα το «Για την Ελλάδα ρε γ@@@το», ήταν απαγορευτικό, θεωρήθηκε μέχρι και βρισιά. Και τελικά φτάνεις στο σήμερα και βλέπεις ότι ήταν ένας λυγμός, μια προσευχή και γι’ αυτό δεν έχει χαθεί. Μετά την μεγάλη επιτυχία υπήρξε και μια περίοδος που κλείστηκα στον εαυτό μου. Πάντα υπάρχει αυτό», δηλώνει η Βούλα Πατουλίδου.
«Έχω μάθει να αγωνίζομαι. Με όλη αυτή τη διάκριση ήθελα να προστατεύω και τους νέους αθλητές και είχα αρχίσει να μιλάω. Και όταν αρχίζεις να μιλάς, τιμωρείσαι. Απλά σας λέω ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες πλήρωνα για δυο χρόνια τις προετοιμασίες μόνη μου», παραδέχεται η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
«Τη θηλυκή μου πλευρά τώρα τη νιώθω περισσότερο. Το ευχαριστιέμαι, μου αρέσει. Η πλαστική στη μύτη είναι από τα πράγματα που τα αποφασίζεις, τελειώνουν και από εκεί και πέρα προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου πιο δροσερός. Αν χρειαστεί, κάνω μπότοξ», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Βούλα Πατουλίδου.