Κυριακή, 30 Ιουν.
28oC Αθήνα

Βραβεία Ίρις 2024: Η συγκίνηση του Willem Dafoe και η «κλωτσιά» στον Γιάννη Νιάρρο – «Ω, ρε μαλ@@@»

Βραβεία Ίρις 2024: Η συγκίνηση του Willem Dafoe και η «κλωτσιά» στον Γιάννη Νιάρρο – «Ω, ρε μαλ@@@»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μία σίγουρα αξέχαστη εμπειρία είχε ο ηθοποιός Willem Dafoe που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα ετήσια Βραβεία Ίρις που πραγματοποιήθηκαν χτες (26.06.2024).

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Wilem Dafoe, πέρασε μία ιδιαίτερα ευχάριστη και συγκινητική βραδιά κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, αφού όχι μόνο γέλασε με την ψυχή του με τον Γιάννη Νιάρρο που παρουσίαζε τα βραβεία Ίρις, απέσπασε και το αγαλματίδιο στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Inside» του Βασίλη Κατσούπη.

«Ευχαριστώ. Είναι μία έκπληξη και ομολογώ ότι είμαι συγκινημένος. Ελπίζω να μπορώ να μιλήσω. Δεν είμαι Έλληνας, αλλά έχω το προνόμιο να έχω δουλέψει με σπουδαίους Έλληνες σκηνοθέτες.

Αυτή ήταν μία υπέροχη ταινία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βασίλη Κατσούπη, τον σκηνοθέτη», δήλωσε ο Γουιλέμ Νταφόε από τη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Την ώρα που ο κορυφαίος ηθοποιός κατέβαινε από τη σκηνή έχοντας στο χέρι του το βραβείο, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Γιάννης Νιάρρος, εμφανώς ενθουσιασμένος ζήτησε αυτόγραφο από τον Νταφόε. Ξεσπώντας σε γέλια, ο ίδιος, προσπάθησε να «αποφύγει» τον «τρελό θαυμαστή» του, σηκώνοντας ψηλά το πόδι του δίνοντας μία κλωτσιά στον αέρα.

Το θέαμα προκάλεσε γέλιο στο κοινό, ωστόσο ο Γιάννης Νιάρρος αφού αγκάλιασε και πήρε το πολυπόθητο αυτόγραφο, αναφώνησε από χαρά: «Ω, ρε μα@@@!», προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις