Lifestyle

Βραβεία Όσκαρ 2023: Το κόκκινο χαλί άλλαξε χρώμα – Το καυστικό σχόλιο του Τζίμι Κίμελ

Αλλάζει χρώμα το περίφημο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, αποκάλυψε χθες Τετάρτη (8.3.2023) ο οικοδεσπότης της φετινής 95ης τελετής απονομής των βραβείων Τζίμι Κίμελ, λίγες ημέρες πριν τις λαμπερές εμφανίσεις των σταρ του Χόλιγουντ σε αυτό.

Τα βραβεία Όσκαρ θα απονεμηθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου (02:00 ξημερώματα Δευτέρας, ώρα Ελλάδας) και στην επίσημη αποκάλυψη του νέου «κόκκινου χαλιού» στην είσοδο του Dolby Theatre, ο Τζίμι Κίμελ άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα καυστικό σχόλιο, σε σχέση με την περσινή τελετή απονομής.

«Νομίζω ότι η απόφαση να πάμε με ένα χαλί στο χρώμα της σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν πρόκειται να χυθεί αίμα», δήλωσε ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ, αναφερόμενος προφανώς στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην περσινή τελετή. 

Στα αποκαλυπτήρια βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Μπιλ Κράμερ, όσο και η πρόεδρός της, Τζάνετ Γιανγκ. Το «σαμπανιζέ» χαλί, πλέον, θα το περπατήσουν όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι καλεσμένοι στην 95η τελετή απονομής.

oscars tan carpet r oscars tan carpet r

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε και στο USA Today για τα επερχόμενα φετινά βραβεία Όσκαρ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «από τότε που μου πρότειναν να γίνω οικοδεσπότης μαθαίνω πολεμικές τέχνες» και πρόσθεσε ότι «είμαι έτοιμος για κάποια πράγματα, αλλά οτιδήποτε περιλαμβάνει βία ή ότι πρέπει να τρέξω, δεν είμαι πολύ έτοιμος».

Βέβαια, η παραγωγή δεν διευκρίνισε τον λόγο της αλλαγής του χρώματος του περίφημου κόκκινου χαλιού, το οποίο στρώθηκε για πρώτη φορά στην 33η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1961, όπου τότε οικοδεσπότης ήταν ο Μπομπ Χόουπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 4
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3