Site icon NewsIT

Χάιντι Κλουμ: Καυτή και αποκαλυπτική εμφάνιση στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα βραβεία Emmy

15.09.2024 | 18:48
Χάιντι Κλουμ: Καυτή και αποκαλυπτική εμφάνιση στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα βραβεία Emmy

Η Χάιντι Κλουμ έκλεψε την παράσταση στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα βραβεία Emmy. Στα 51 της χρόνια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα για ακόμα μια φορά.

Η Χάιντι Κλουμ εντυπωσίασε στα 51 της χρόνια στο πάρτι που διοργανώθηκε για τα βραβεία Emmy. Με το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε κέντρισε τα φλας των φωτογράφων, με την ίδια να ανεβάζει σε διαδικτυακό της λογαριασμό ορισμένες από τις εικόνες.

Η 51χρονη ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που έγινε για τις υποψηφιότητες των βραβείων και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Φόρεσε ένα μίνι, λεοπάρ φόρεμα, το οποίο είχε ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα στο πλάι, που δεν άφηνε πολλά για τη φαντασία.

Ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ενώ δεν χρειάστηκε κοσμήματα, αφού η λάμψη του φορέματος αρκούσε.

Η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα και βίντεο από το κόκκινο χαλί, με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να την αποθεώνουν.

Από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί.

Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ.Η Κλουμ διατηρούσε σχέση με τον σωματοφύλακα της, Μάρτιν Κίρστεν, από το 2012 ως το 2014 ενώ έπειτα, για τρία χρόνια (2014-2017) έκανε σχέση με τον καλλιτέχνη Βίτο Σνάμπελ. 

Τον Μάρτιο του 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με το μουσικό των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτς, και στις 24 Δεκεμβρίου 2018 αρραβωνιάστηκαν

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version