Site icon NewsIT

Χάιντι Κλουμ: Θα φοράω μίνι μέχρι τα 70 και θα τρέχω τόπλες στην παραλία, απαντάει στους επικριτές της

30.09.2024 | 14:40
REUTERS/Johanna Geron

Περήφανη για τα πόδια της και τα κάλλη της είναι η Χάιντι Κλουμ μκαι δηλώνει ότι θα φοράει μίνι φούστες μέχρι τα 70 της και δεν φοβάται να τρέχει με το στήθος της έξω στην παραλία.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια, παραγωγός και επιχειρηματίας Χάιντι Κλουμ εξομολογήθηκε ότι δεν τη νοιάζει τι σκέφτονται ή τι λένε οι άνθρωποι γι’ αυτήν και ότι χαίρεται να επιδεικνύει το σώμα της, ακόμη και μετά τη γέννηση και το θηλασμό τεσσάρων παιδιών.

Η 51χρονη σήμερα Χάιντι Κλουμ, η οποία υπήρξε το πρώτο γερμανικό μοντέλο που έγινε άγγελος της Victoria’s Secret, ήταν καλεσμένη του Alex Cooper σε ένα επεισόδιο του podcast Call Her Daddy και μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για τα γηρατειά και γιατί δεν πρέπει να τα φοβόμαστε.

Η σταρ, η οποία έχει τέσσερα παιδιά, 12 εκατομμύρια followers στο Instagram και λατρεύει τις σέξι και αποκαλυπτικές εμφανίσεις εξομολογήθηκε ότι είναι περήφανη που επιδεικνύει τα πόδια της με μίνι φούστες και θα συνεχίσει να το κάνει, ανεξάρτητα από την ηλικία της.

Η ίδια άλλωστε έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι η ζωή είναι πολύ καλύτερη χωρίς ρούχα.

«Μου κάνουν συνέχεια την ερώτηση για τις μίνι φούστες – για πόσο καιρό θα φοράς μίνι φούστες;» είπε η Κλουμ.

«Έχω πει πολλές φορές, ότι πιθανότατα θα κυκλοφορώ και στα 70 μου, αν έχω όρεξη, με μίνι φούστα, αν θέλω να δείξω τα πόδια μου. Βλέπω όλα τα ελαττώματά μου, αυτό είναι. Έτσι είναι η ζωή. Ανεβαίνεις, γερνάς, και κατεβαίνεις πάλι τον λόφο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, εξακολουθώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου.

Εξακολουθώ να έχω το πάθος να ψωνίζω, να φτιάχνω τα μαλλιά μου, να κάνω το μακιγιάζ μου.

REUTERS/Johanna Geron

«Εξακολουθώ να έχω τη φωτιά μέσα μου. Εξακολουθώ να αγαπώ τα διασκεδαστικά πράγματα και εξακολουθώ να τρέχω τόπλες στην παραλία με το στήθος μου να κρέμεται και δεν με νοιάζει» ανέφερε στη συνέχεια.

«Είναι διαφορετικό τώρα και ναι, είναι αλήθεια ότι είναι διαφορετικό. Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά και τα θήλασα».

Η Χάιντι Κλουμ εξήγησε ότι αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια που λένε οι άνθρωποι για εκείνη και την ηλικία της, καθώς πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι πολύ δυνατή, είμαι καλά με τον εαυτό μου, ακόμα κι αν οι άνθρωποι λένε πράγματα, δεν με επηρεάζει πραγματικά. Κοιτάζω τον εαυτό μου και ναι, τα πόδια μου δεν μοιάζουν με τα δικά σου πόδια, στα 20 σου, αλλά εξακολουθώ να νιώθω καλά με τα δικά μου πόδια».

«Όσο το νιώθω, δεν με νοιάζει πραγματικά τι σκέφτονται ή τι μου λένε οι άνθρωποι, πραγματικά δεν με νοιάζει».

Η ξανθιά καλλονή εξήγησε πώς έχει αλλάξει το σώμα της με τα χρόνια.

«Έχω κάνει τέσσερα παιδιά. Όταν μένεις έγκυος και γεννάς το μωρό σου, το στομάχι σου δεν είναι επίπεδο, ξεφουσκώνεις λίγο αλλά όλα εξακολουθούν να είναι λίγο πιο παχουλά. Κι εγώ γέννησα τέσσερις φορές».

Και παρά το γεγονός ότι είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, η Χάιντι Κλουμ λέει ναι στην διασκέδαση: «Κάποιες φορές θα είμαι στο κλαμπ και μπορεί να είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία εκεί μέσα, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει. Όλοι έχουμε κάτι κοινό, όλοι θα πεθαίνουμε. Οπότε γιατί να ακούμε όλο αυτόν τον αρνητικό θόρυβο; Να περιβάλλεστε από ανθρώπους που είναι σπουδαίοι και θετικοί. Αποτινάξτε όλες τις ανοησίες. Μία ζωή την έχουμε».

Πληροφορίες από Sun

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version