Site icon NewsIT

Χάρης Ρώμας: «Δηλητήριο» για Σεφερλή – «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον»

21.10.2024 | 09:36
Χάρης Ρώμας: «Δηλητήριο» για Σεφερλή – «Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και σε εκείνον»

Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τις αντιδράσεις ορισμένων, για την καλοκαιρινή παράσταση στο Δελφινάριο.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του Mega, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου του 2024, έκανε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αποχωρώντας από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε στους ρεπόρτερ για το νέο ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή, μέσω social media κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

«Κάθε φορά γίνεται θέμα ο Μάρκος και ο ίδιος το τραβάει. Εγώ θα πω ότι για καλό του είναι, όταν γίνεται θέμα, γιατί δουλεύει το θέατρό του, που έτσι κι αλλιώς δουλεύει και έχει καταφέρει ο άνθρωπος να έχει ένα φανατικό κοινό δικό του. Γούστο του και καπέλο του», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Η σάτιρα δεν έχει όρια, απλώς επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ευθύβολης σάτιρας. Το έχω ξαναπεί. Εγώ έχω παίξει στην Επίδαυρο, το εύχομαι και στον Μάρκο και να περάσει πολύ καλά», συνεχίζει απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ρεπόρτερ.

«Δεν έχω πλέον την πρεμούρα να παίξω στην τηλεόραση, αν και θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Πλέον δεν έχω να αποδείξω καμία καριέρα. Χαίρομαι που παίζονται ακόμα οι σειρές μου. Εγώ δεν τις βλέπω ποτέ παρά μόνο όταν τις γυρίζω για να κάνω διορθώσεις. Αλλά είναι καλό που παίζονται, γιατί πληρωνόμαστε οι δημιουργοί», επισημαίνει ο Χάρης Ρώμας κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Τι είχε πει ο Μάρκος Σεφερλής

Ο κωμικός ηθοποιός με story που ανέβασε στο Instagram μίλησε για αυτούς που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για λίγη διαφήμιση. «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις ότι όλη η σόουμπιζ ασχολείται μαζί σου. Άλλοι παρακαλάνε, γλείφουν, πληρώνουν για λίγη διαφήμιση. Εγώ δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά», είπε αρχικά.

«Το μόνο που κάνω; Πολύ καλά τη δουλειά μου. Και το αποτέλεσμα; Το βλέπετε», πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής. Λίγες ώρες νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας τα όρια της δημοσιογραφίας.

«Ακούω συνέχεια σε όλες τις πρωινές εκπομπές την ίδια ερώτηση: «Η σατίρα έχει όρια;”. Όχι, η σάτιρα δεν έχει όρια και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η σάτιρα δεν έχει πειθαρχικό, δεν έχει πρόστιμα», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version