Site icon NewsIT

Χάρης Ρώμας: «Είχα stalkers, την μία την είδα κάτω από το σπίτι μου, φοβήθηκα»

20.10.2024 | 17:31
Χάρης Ρώμας: «Είχα stalkers, την μία την είδα κάτω από το σπίτι μου, φοβήθηκα»

«Ενώ έμενε πολύ μακριά, ήξερα που μένει και την είδα κάτω από το σπίτι μου», περιέγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του διαδρομής αλλά και τους εμμονικούς θαυμαστές, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σήμερα το πρωί (20.10.2024).

«Είχα stalkers, περισσότερες από μια περίπτωση, αλλά μία γυναίκα την είδα κάτω από το σπίτι μου. Ενώ έμενε πολύ μακριά, ήξερα που μένει και την είδα κάτω από το σπίτι μου στις 2 τη νύχτα. Όχι ότι μου επιτέθηκε αλλά φοβάσαι ότι μπορεί να σου επιτεθεί. “Πέρναγα” μου είπε, στις 2 τη νύχτα, στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Μου έστελνε κάθε μέρα πολλά μηνύματα και μετά μου έφερνε φαγητό στο θέατρο, τάπερ και τα λοιπά, κεντήματα πολύ ωραία. Εγώ τα έδινα όλα γιατί δεν ήθελα να έχω καμία σχέση και καταλάβαινα ότι το πράγμα είναι περίεργο. Αναγκάστηκα να απευθυνθώ και στη Δίωξη γιατί ανησυχείς, έτσι πέθανε και ο Τζον Λένον κάποτε!

Σταμάτησε αυτό όταν της έγινε η σύσταση, όμως χρόνια μετά επανήλθε, προφανώς έζησε τη ζωή της και δεν ξέρω τη έγινε, αλλά μου έγραψε την ωραιότερη ερωτική εξομολόγηση που είχα ποτέ στη ζωή μου», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Μου έστειλε μια καρτ ποστάλ, που στη μέσα μεριά έγραφε δυο λέξεις που περίπου ήταν οι εξής. “Άκουσε φίλε μου, είναι πολύ σημαντικό πράγμα ο έρωτας στη ζωή είτε εκπληρωθεί είτε είναι ανεκπλήρωτος. Γιατί έρωτας δεν είναι μόνο τα φιλιά και οι αγκαλιές αλλά είναι το να σε κάνει η σκέψη του άλλου να πετάς στα σύννεφα ή να πετάς. Εγώ με σένα τα έχω αισθανθεί και τα δύο και θα στο οφείλω για πάντα” μου έγραφε και αυτό δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ», είπε ακόμα ο Χάρης Ρώμας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version