Site icon NewsIT

Χάρης Ρώμας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός»

29.07.2024 | 18:49
Χάρης Ρώμας για Βλαδίμηρο Κυριακίδη: «Πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός»

«Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ιδρώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική, τις απόψεις που έχουν ακουστεί για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τον Νίκο Αναδιώτη που πλέον είναι ευρωβουλευτής και για τις δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακή για τους ηθοποιούς που γίνονται πολιτικοί, μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Summer’s Cool».

«Φοβήθηκα μη χαλάσει η εικόνα μου όταν ασχολήθηκα με την πολιτική, το ένιωσα και μου το είπαν και κατάμουτρα κάποιες φορές», είπε αρχικά ο ηθοποιός για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Για τον Νίκος Αναδιώτη, ο οποίος εκλέχτηκε Ευρωβουλευτής, σχολίασε: «Το όνομα του Αναδιώτη ξεκινάει από Α και ο κόσμος που υποστηρίζει αυτήν την παράταξη δεν σκαμπάζει ούτε καν ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του και μάλιστα αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμο». 

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Αναδιώτης για τον γάμο των ομοφυλόφιλων είπε:

«Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, ούτε η μόρφωση ούτε τα διπλώματα ούτε απλά να δηλώσεις “στο πυρ το εξώτερον οι γάμοι των ομοφυλόφιλων ζευγαριών”. Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε και ο εκείνος ή μπορεί απλά αυτό να του έκατσε γιατί μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Είναι δικαίωμά του αλλά δεν συμφωνώ».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την πολιτική, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε:

«Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που σε μια ατυχή δήλωση είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί μέσα από τον τρόπο που λειτουργεί. Τον αγαπώ, όμως πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ιδρώσει».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας απάντησε και για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Έχω ζήσει πολλούς δυνατούς έρωτες στη ζωή μου, φλερτάρω ακόμα και σήμερα. Το φλερτ είναι από τις πιο ωραίες εκφράσεις της ζωής».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version