Site icon NewsIT

Χεσούς Ντάτολο:”Θέλω πολλές γυναίκες!”

07.03.2010 | 12:49
Χεσούς Ντάτολο:”Θέλω πολλές γυναίκες!”

Η συνέντευξη του Αργεντίνου άσου για την Ελλάδα, τις γυναίκες, τον Ολυμπιακό και τη φωτογράφηση για gay περιοδικό.

Ο Jesus Datolo μίλησε για όλα στην εφημερίδα Real και μάθαμε τι σκέφτεται για την χώρα μας αλλά και για το δυνατό παρελθόν του.

Προέρχεται από μία μεγάλη οικογένεια με ακόμη εννιά αδέρφια! Είναι ο μόνος που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δίνει σημασία στη φιλία και στη φωτογράφηση πήγε με άλλους τρεις φίλους του! Από την ομάδα του Ολυμπιακου έχει ξεχωρίσει τον Λεντέσμα και κάνουν αρκετή παρέα.

Αυτη την περίοδο δεν βγαίνει πολύ γιατί προετοιμάζεται για το Μουντιάλ σε περίπτωση που παίξει αλλά θέλει να κάνει και υγιεινή ζωή για να είναι σε φόρμα. Η Αθήνα του αρέσει πολύ και επισκέφτεται τους αρχαιολογικούς μας χώρους. Μάλιστα γνωρίζει και εκτιμάει την ιστορία της χώρας μας!

Του αρέσο πολύ οι φωτογραφήσεις και ένα όνειρό του είναι να γίνει μοντέλο.Αν τον τήσουν μεγάλες εταιρείες θα το κάνει! Ο Jesus μίλησε και για την φωτογράφησή του σε gay περιοδικό στην Αργεντινή, που προκάλεσε σχόλια αλλά κια προβλήματα με την τότε ομάδα του. Το μόνο λάθος κατά την άποψή του είναι ότι δεν πήρε άδεια από την  ομάδα. Δεν έχει κανένα  πρόβλημα με τους gay. 

Aυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένος αν και βγαίνει με μία κοπέλα από την Αργεντινή. Είχε πάντα πολλές κατακτήσεις και του αρέσει να έχει πολλές γυναίκες, είναι αλήθεια. Θέλει όμω να κάνει κάποτε οικογένεια και παιδιά. Τις Ελληνίδες τις θεωρεί πολύ όμορφες αν και δεν μοιάζουν καθόλου με τις Αργεντινές.

Το κλίμα στο γήπεδο του φαίνεται πολύ ζεστό και η ατμόσφαιρα καυτή. Πιστευει ότι θα καταφέρουν και πάλι να είναι οι πρωταθλητές αν και πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό που είναι βαθμολογικά πρώτος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version