Site icon NewsIT

Χώρισαν Άγγελος Μπασινάς και Βιβή Μπασινά μετά από 19 χρόνια γάμου

04.10.2024 | 08:17
Χώρισαν Άγγελος Μπασινάς και Βιβή Μπασινά μετά από 19 χρόνια γάμου

Τίτλοι «τέλους» μπήκαν στον γάμο του πρώην ποδοσφαιριστή, Άγγελου Μπασινά και της Βιβής Μπασινά έπειτα από 19 χρόνια κοινού βίου.

Άγγελος Μπασινάς και Βιβή Μπασινά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tlife.gr το απόγευμα της Πέμπτης (03.10.2024). Ο πρώην ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τη λήξη του γάμου κάνοντας λόγο για «βελούδινο χωρισμό», ενώ από την πλευρά της, η γνωστή επιχειρηματίας δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από έφηβοι μέσω κοινών φίλων και έγιναν ζευγάρι σε ηλικία 20 ετών. Παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν δύο κόρες, ηλικίας σήμερα 17 και 15 ετών, οι οποίες φυσικά παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, πολύ συχνά συνήθιζαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media, δίνοντας την εικόνα του «τέλειου» και «ιδανικού» ζευγαριού.

«Όταν τον είχα γνωρίσει, είχα πολύ κοριτσοπαρέα και ο Άγγελος ερχόταν σε αυτή την κοριτσοπαρέα αλλά ήταν πάρα πολύ σοβαρός πάντα. Λιγομίλητος πάντα. Έλεγε “καλησπέρα” και μετά “καληνύχτα” και οι φίλες μου έλεγαν, “καλά δε μιλάει;”. Εν τω μεταξύ δεν τον είχα ρωτήσει τότε με τι ασχολείται, δε ρωτάγαμε…

Κάποια στιγμή, γυρνάμε από ένα νησί και ξεφύλλιζε μια φίλη μου μια εφημερίδα και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει, “ωχ, αυτός δεν είναι αυτός που δε μιλάει;”, γυρνάμε και κοιτάμε όλες και λέμε, “α, αυτός είναι”» είχε εξομολογηθεί στο «Στούντιο 4» η Βιβή Μπασινά για τον τρόπο που ανακάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της και μελλοντικός της σύζυγος ήταν ποδοσφαιριστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version