Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς με την Έλενα Αϊβαλή μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς με την Έλενα Αϊβαλή μετά από 1,5 χρόνο σχέσης
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Δεν είμαστε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως, κάτι παραπάνω, ας το αφήσουμε εδώ», αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς.

Για τον χωρισμό του με την Έλενα Αϊβαλή και για τις «τρέλες» που έχει κάνει για χάρη του έρωτα, μίλησε ο 38χρονος επιχειρηματίας και ηθοποιός Αλέξης Παππάς σε συνέντευξη που έδωσε στο Οκ!.

«Δεν είμαστε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω, ας το αφήσουμε εδώ», απάντησε στην ερώτηση που του έγινε για το αν είναι ακόμα μαζί με την φωτογράφο.

Στην ερώτηση για το αν έχει κάνει ποτέ κάποια τρέλα από έρωτα, είπε: «Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα, δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα», τόνισε.

Ο πρώην ιδανικός άνδρας του «Bachelor» σχετικά με το αν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή του δήλωσε:

«Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον τρόπο του. Για μένα, η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το “δεν ξέρω τι είναι αυτό” ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το “νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα” ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας».

 

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις