Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Χριστίνα Κεφαλογιάννη: Η απόφαση για το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα δύσκολη και επώδυνη

Χριστίνα Κεφαλογιάννη: Η απόφαση για το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα δύσκολη και επώδυνη

«Δεν έχουμε μετανιώσει για την απόφασή µας», λέει η Χριστίνα Κεφαλογιάννη.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δυναμική, υπερδραστήρια και γοητευτική: αυτά είναι λίγα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την αναπληρώτρια περιφερειάρχη Χριστίνα Κεφαλογιάννη.

Η πολιτικός και αδελφή της επίσης πολιτικού Όλγας Κεφαλογιάννη, μιλάει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για τη θέση που κατέχει, αλλά και για τις σχέσεις της µε τον περιφερειάρχη Αττικής, Ν. Χαρδαλιά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης έκανε για πρώτη φορά λόγο για το διαζύγιό της, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Πώς αισθάνεστε για τη θέση που κατέχετε ως αναπληρώτρια περιφερειάρχης;

Είναι μεγάλη τιμή που ο περιφερειάρχης, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, επέλεξε να συνδράμω από τη θέση της αναπληρώτριας περιφερειάρχη, στην προσπάθειά µας να κάνουμε την Αττική μία βιώσιμη, ανθρώπινη και ασφαλή περιφέρεια.

Η δική µου θέση είναι πρόσφατα θεσμοθετημένη ως αναγνώριση της μεγάλης σημασίας που έχει ο β’ βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας µε τον Νίκο Χαρδαλιά; Έχετε τσακωθεί ποτέ;

Τον περιφερειάρχη τον γνώριζα, όπως όλοι µας, μέσα από τις δημόσιες θέσεις που κατείχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να τον συναντήσω από κοντά. Από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε επιβεβαιώθηκε η θετική εικόνα που είχα.

Πιστεύω ότι η συνεργασία µας θα λειτουργήσει µε τις καλύτερες συνθήκες, γιατί και οι δύο είμαστε άνθρωποι της δράσης, που αντιλαμβάνονται την ευθύνη απέναντι στον κόσμο που τους εμπιστεύτηκε και κοιτάνε το ευρύτερο σχέδιο και το γενικότερο καλό.

Ο χωρισμός από τον σύζυγό σας ήταν επώδυνος;

Η απόφαση για το τέλος μιας σχέσης είναι πάντα δύσκολη και επώδυνη. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μετανιώσει για την απόφασή µας αυτή. Συμφωνήσαμε από την αρχή ότι το καλό των παιδιών µας είναι πέρα και πάνω από όλα. Έτσι λειτουργούμε και σήμερα, χωρίς εγωισμό και ανταγωνισμό, προκειμένου, όπως κάθε ζευγάρι γονέων, να δώσουμε στα παιδιά µας τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τη ζωή τους µε τις καλύτερες συνθήκες.

Είστε μητέρα τεσσάρων παιδιών. Αλήθεια, πότε προλαβαίνετε;

Η μητρότητα είναι μία ευλογία, που όμως έχει και τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Θεωρώ ότι, πέρα από τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, είτε έχεις ένα είτε περισσότερα παιδιά, βιώνεις τις ίδιες χαρές, τις ίδιες δυσκολίες, τις ίδιες αγωνίες.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μία σύγχρονη γυναίκα να καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα σε όλους τους «ρόλους» που καλείται να «υπηρετήσει»: αυτόν της γυναίκας, της μητέρας, της συζύγου, της κόρης, της επαγγελματία/εργαζόμενης, της φίλης. Για να μπορέσω να ανταπεξέρχομαι, προσπαθώ να βάζω προτεραιότητες και κυρίως να ζητάω τη συνδρομή και τη βοήθεια των γύρω µου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις