Παρασκευή, 5 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Χριστίνα Λαμπίρη: Η γιαγιά «πιπίτσι» ή «τιτίνα» είμαι εγώ

Χριστίνα Λαμπίρη: Η γιαγιά «πιπίτσι» ή «τιτίνα» είμαι εγώ
Φωτογραφία: NDP Photos

Των παιδιών μου τα παιδιά, είναι δυο φορές παιδιά μου λέει μια παροιμία η οποία ισχύει «γάντι» και στην Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, πετυχημένη παρουσιάστρια επί πολλά χρόνια, μίλησε για τον ρόλο της γιαγιάς, στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, «Δυο στις 10».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε κατά τη σημερινή (01.06.2024) της παρουσία στην εκπομπή, και στα παρατσούκλια που της έχουν δώσει για να μη τη φωνάζουν γιαγιά.

«Εσείς με φωνάζετε γιαγιά, όχι τα εγγόνια μου. Έχω παρατσούκλια. Με φωνάζουν “Τιτίνα”. Ο μεγάλος ο οποίος είναι τεσσάρων είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος, όταν θέλει να πει κάτι για τη συμπεθέρα λέει: Η γιαγιά Ουρανία, και η γιαγιά “πιπίτσι” ή “τιτίνα” είμαι εγώ», είπε χαρακτρηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Αναφορικά με τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, δήλωσε: «Ακόμα και όταν απογοητεύομαι και στεναχωριέμαι λέω: “Ρε συ, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, είσαι ένας ευλογημένος άνθρωπος. Έχεις ζήσει περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς και από το σημείο που ονειρευόσουν και έβαζες τον πήχη σου. Η ζωή σου έδωσε πολλά δώρα”», είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις