Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση από τις εξωτικές διακοπές τους στο Μπαλί

Το γνωστό ζευγάρι που έχει «κατακτήσει» το Instagram, ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί μαζί με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα

Σκηνές από ρομαντική ταινία θυμίζουν οι περισσότερες αναρτήσεις που κάνουν οι Χιστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, από τα μαγευτικά τους ταξίδια στο εξωτερικό.

Το γνωστό ζευγάρι που έχει «κατακτήσει» το Instagram, ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί της Ινδονησίας μαζί με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα. Εκεί, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, περνούν ποιοτικό χρόνο με τα κοριτσάκια τους αλλά και χαλαρώνουν μετά από μία απαιτητική τηλεοπτική σεζόν λόγω της εκπομπής «The Reunion».

Η influencer που είναι πολύ ενεργή στα social media, δεν χάνει ευκαιρία να μοιραστεί με τους followers της τις μοναδικές στιγμές που βιώνει με την οικογένειά της.

Το ίδιο κάνει και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο τόσο με την σύζυγό του όσο και με τις κορούλες του.

Σε σημερινή (09.04.2025) κοινή του ανάρτηση, ανέβασαν μία συλλογή από στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Μαπλί. «Ανακαλύπτοντας τον κόσμο, μαζί σου», γράφει η λεζάντα του post.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 στη Σίφνο με κουμπάρους τον Μίλτο Καμπουρίδη και την Μαρίνα Βερνίκου. Στις 23 Ιουνίου 2023 γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα