Lifestyle

Χριστίνα Παππά από την Ταϊλάνδη: «Το μόνο καλύτερο που έχουν εδώ είναι ότι τα θαλασσινά είναι οικονομικά»

«Αν είχα περισσότερο χρόνο θα έμενα και άλλο», διαβεβαίωσε η Χριστίνα Παππά

«Είναι καταπράσινα τα νερά στην Ταϊλάνδη, απλά στην Ελλάδα έχουμε άλλο κλίμα, αέρα, νερά και άλλο ουρανό», είπε η Χριστίνα Παππά.

Για τις μαγευτικές διακοπές που κάνει τις τελευταίες 3 εβδομάδες, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Παρασκευή (11.01.2025), η Χριστίνα Παππά.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας περιέγραψε πως περνάει τις ημέρες της στην Ταϊλάνδη ενώ έκανε σύγκριση του εξωτικού μέρους με την Ελλάδα.

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους σας. Υγεία, ευλογία και ηρεμία εύχομαι. Τώρα είμαι στο Πουκέτ, ήμουν Μπανγκόκ, μετά πήγα στο σπίτι του κουμπάρου μου, μετά ήρθαμε εδώ στο Πουκέτ και γενικά γυρίζουμε», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.  

«Σαν την Ελλάδα δεν έχει. Είναι πολύ ωραία εδώ και ήταν ευκαιρία για εμένα γιατί από τον Μάρτιο ξεκινάει η σεζόν για εμένα στη Μύκονο οπότε πρέπει να είμαι εκεί. Είναι καταπράσινα τα νερά, απλά στην Ελλάδα έχουμε άλλο κλίμα, άλλο αέρα, άλλα νερά, άλλο ουρανό. Το μόνο καλύτερο που έχουν εδώ είναι ότι όλα τα θαλασσινά είναι πολύ οικονομικά», συνέχισε.

«Είναι υπέροχα και όποιος έχει χρόνο πρέπει να έρθει. Έχει δωμάτια και τιμές για όλες τις τσέπες. Όλο το μέρος είναι όμορφο, όχι μόνο οι παραλίες. Αν είχα περισσότερο χρόνο θα έμενα και άλλο», είπε στο τέλος η Χριστίνα Παππά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου: «Το αν είμαι καλή μητέρα θα κριθεί από τα ίδια μου τα παιδιά σε λίγα χρόνια»
«Έχοντας επιλέξει να μην τα εκθέτω στα social media και να ανεβάζω φωτογραφίες με το αγόρι μου, θεωρούν ότι δεν βλέπω τα παιδιά μου και ότι δεν είμαι καλή μητέρα», είπε ακόμα η γνωστή ηθοποιός
Αθηνά Οικονομάκου 3
Μανώλης Μητσιάς: «Παρότι ένας δίσκος μου είχε υποστεί σαμποτάζ από την εταιρεία, τα τραγούδια που αξίζαν δε χάθηκαν»
«Οφείλω πολλά στη Λίνα Νικολακοπούλου, το τραγούδι «Ποτέ» αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ερμηνευτής
Μανώλης Μητσιάς 3