Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χριστίνα Παππά: Την χρειάστηκα και την ζήτησα τη βοήθεια του ψυχολόγου

Χριστίνα Παππά: Την χρειάστηκα και την ζήτησα τη βοήθεια του ψυχολόγου

“Δεν εγκλωβίστηκα σε ένα δωμάτιο” επισημαίνει, παράλληλα, η Χριστίνα Παππά.

Στη στιγμή που ένιωσε να χρειάζεται τη βοήθεια ψυχολόγου αλλά και στην διαχρονική σχέση που διατηρεί με την πίστη αναφέρθηκε η Χριστίνα Παππά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. 

Πιστεύεις στον Θεό; Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σου;

Απόλυτα πιστεύω στον Θεό. Έχω βιώσει τρία θαύματα στη ζωή μου, το τελευταίο και πρόσφατο ήταν ένα πρόβλημα υγείας. Προσεύχομαι το βράδυ δυνατά και λέω: “Θεούλη μου, έχεις κάνει τόσα θαύματα, κάνε να περάσει κι αυτό”. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο η νύφη μου, η Άννα και μου λέει: “Πεθερούλα είναι παροδικό αυτό το θέμα που έχει προκύψει”.

Παλιότερα είχα μια δουλειά πολύ σημαντική στο εξωτερικό και προσεύχομαι στην Παναγία να γίνουν όλα γρήγορα. Με το που βγαίνω από την εκκλησία χτύπησε το τηλέφωνο και είχε λυθεί το θέμα. Γενικά πιστεύω πολύ, ακόμη και όταν κάνω κάτι, προσεύχομαι στον Άγιο Φανούριο. Η προσευχή είναι η δύναμη μου.

Χρειάστηκες ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα;

Ναι, την χρειάστηκα και την ζήτησα τη βοήθεια του ψυχολόγου αλλά δεν μου ταίριαξε για να είμαι ειλικρινής. Δεν εγκλωβίστηκα σε ένα δωμάτιο. Γενικά όμως διαβάζω συνέχεια και φιλοσοφώ πολλά πράγματα και με βοηθούν να διευρύνω τους ορίζοντες μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις