Site icon NewsIT

Χρίστος Αντωνιάδης: «Η διαδικασία της εξωσωματικής δεν ήταν κάτι εύκολο, βίωνα κι εγώ την πίεση και το άγχος»

30.08.2024 | 23:11
Χρίστος Αντωνιάδης: «Η διαδικασία της εξωσωματικής δεν ήταν κάτι εύκολο, βίωνα κι εγώ την πίεση και το άγχος»

«Τα σόγια βάζουν λόγια, έχω βρεθεί στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω το λόγο», λέει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» και την Κωνσταντίνα Γκρόσι έδωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα οικογενειακά του, τονίζοντας γενικότερα πως τα σόγια είναι «περίεργο πράγμα και βάζουν και λόγια».

«Το καλοκαίρι δεν είναι το καλύτερό μου, είμαι σαν τον Γκρινιάρη από τα στρουμφάκια. Τώρα κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και έβγαλα και το νέο μου τραγούδι. Είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά, γιατί είναι κόντρα τα ωράρια. Αυτή την εποχή, όπως έχω ξαναπεί, έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας.

Αλλού εγώ και αλλού η γυναίκα μου με τα παιδιά και κάνουμε διάφορες διασταυρώσεις πού και πού, μία έρχεται αυτή, μία πάω εγώ. Είναι δύσκολη η κατάσταση, υπάρχει μεγάλη πίεση, όποιος έχει δίδυμα, ξέρει τι λέω. Η διαδικασία της εξωσωματικής δεν ήταν κάτι εύκολο, βίωνα κι εγώ την πίεση και το άγχος μην πάει κάτι στραβά», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Σε ερώτηση σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Εγώ θέλω όλοι να είναι αγαπημένοι, όπως θέλω κι εγώ στην οικογένειά μου να είμαστε αγαπημένοι με την γυναίκα μου και τα παιδάκια μου. Δεν είναι πάντα εφικτό, γιατί τα σόγια είναι περίεργο πράγμα και βάζουν λόγια. Έχω βρεθεί εγώ μέσα στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω το λόγο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version