Site icon NewsIT

Χρήστος Φωτίδης: «Δεν είχα άσχημες συμπεριφορές από συναδέλφους ποτέ»

15.07.2024 | 21:35
Χρήστος Φωτίδης: «Δεν είχα άσχημες συμπεριφορές από συναδέλφους ποτέ»

«Όμως από κάποιους περιστασιακούς παραγωγούς και γνωστούς ομόφυλους σκηνοθέτες της εποχής, τότε που ήμουν νέος, είχα αρκετές παρενοχλήσεις» δήλωσε ο Χρήστος Φωτίδης.

Ο Χρήστος Φωτίδης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει βιώσει στον χώρο του θεάματος.

Σταθμούς στην καριέρα σας αποτελούν οι σειρές που παίξατε «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη», έχοντας μάλιστα φιλία με τον Νίκο Φώσκολο. Τι θυμόσαστε από αυτόν;

Ο Φώσκολος ήταν ένας άνθρωπος παθιασμένος με φαντασία και γνώση, λάτρης του αμερικανικού σινεμά, αγαπούσε με πάθος τους ρόλους που έπλαθε αλλά και τους ηθοποιούς που δούλευαν μαζί του. Με πίστευε πολύ και μου έδινε δύσκολους ρόλους κι έλεγε παντού τα καλύτερα για εμένα, παρότι ήταν αυστηρός. Κάναμε οικογενειακή παρέα.

Εξάλλου μέναμε κι οι δύο πολύ κοντά στην Ηλιούπολη. Άλλωστε μια ιδιαίτερη φιλία κι εκτίμηση με τη γυναίκα του, την Τόνια και τα παιδιά του, την Ντέλα, τον Σπύρο αλλά και τον γαμπρό του, που ήταν σκηνοθέτης, τον Λίνο Χριστοδούλου.

Εκτός από τις θετικές αναμνήσεις έχετε αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές στη δουλειά σας;

Στη δουλειά όχι, από συναδέλφους ποτέ. Όμως από κάποιους περιστασιακούς παραγωγούς και γνωστούς ομόφυλους σκηνοθέτες της εποχής, τότε που ήμουν νέος, είχα αρκετές παρενοχλήσεις.

Όμως, ποιος τολμούσε να τους καταγγείλει και ποιοι θα πίστευαν που αλλάζουν πολλές φορές τη ρότα της καριέρας μας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version