Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη

Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί με τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια στη συναυλία του καλλιτέχνη

Ο Χρήστος Μάστοτας αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές του, στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τις ΜΕΛΙSSES, έδωσαν μια μοναδική συναυλία.

Ο Χρήστος Μάστορας έχασε τα λόγια του, όταν βγήκε στη σκηνή, από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου του 2024. Η συναυλία ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους θεατές. Golden guest ήταν η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux. Ανάμεσα στους θεατές και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με τις κόρες του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Οι ΜΕΛΙSSES χάρισαν μία συναρπαστική συναυλία στην Αθήνα, γεμάτη εκπλήξεις, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια τους και αναμφισβήτητα αποτέλεσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσικά events της περιόδου.

Φυσικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συναυλία του συντρόφου της, ενώ μαζί της ήταν και δύο ακόμη μεγάλες θαυμάστριες του Χρήστου Μάστορα. Ο λόγος για τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, οι οποίες έδωσαν το παρών στη συναυλία.

Ο Χρήστος Μάστορας διατηρεί στενή φιλική σχέση με το ζευγάρι ενώ είναι και ο νονός της μεγαλύτερης κόρης τους, Σοφίας. «Και εγώ σε σοκ είμαι κορίτσια» έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, βλέποντας την κατάμεστη Πλατεία Νερού.

Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τους χιλιάδες θεατές να αποχωρούν ικανοποιημένοι από τα όσα έζησαν για ώρες. Ο Χρήστος Μάστοτας και οι ΜΕΛΙSSES αποθεώθηκαν και πλέον ετοιμάζουν τα πλάνα τους, για τη χειμερινή περίοδο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις