Σάββατο, 6 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Δείτε τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίδη: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω»

Δείτε τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίδη: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω»

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πιο φιλόδοξης ελληνική παραγωγής της χρονιάς «Υπάρχω», με τον πρωταγωνιστή Χρήστο Μάστορα στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το βίντεο της ταινίας ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος ενσαρκώνει τον Στέλιο Καζαντζίδη στην κινηματογραφική βιογραφία του λαϊκού τραγουδιστή. Ο frontman των ΜΕΛΙSSΕS άφησε για λίγο το τραγούδι για να αφοσιωθεί στη νέα του ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Εκτός από το Χρήστο Μάστορα, στη νέα ταινία  πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, AλέξανδροςΜπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

Το βίντεο που μοιράστηκε ο γνωστός τραγουδιστής με τους followers του, τον δείχνει, σε μια σκηνή που ως Στέλιος Καζαντζίδης αντιδρά στις οδηγίες που του δίνουν συνεργάτες του μέσα σε ένα στούντιο.

«Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θα ακούς. “Υπάρχω”. Σκηνοθεσία, Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Σενάριο, Κατερίνα Μπέη. Τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Υπάρχω» αποτελεί τη «συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του “μίλησε” στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη – για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις