Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την γυναίκα μου, για αυτό είμαστε ακόμα μαζί»

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την γυναίκα μου, για αυτό είμαστε ακόμα μαζί»

«Η γυναίκα μου είναι το στήριγμα μου, πάντα ήταν» εξομολογείται τρυφερά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στα σχεδόν 50 χρόνια κοινού βίου με την αγαπημένη του σύζυγο και στα «μυστικά» της ευτυχίας τους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Νικολόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. 

Κεφάλαιο οικογένεια. Με τη σύζυγο σας είστε μαζί σχεδόν 50 χρόνια. Υπάρχει κάποια «συνταγή» για να κρατήσει ένας γάμος τόσο πολύ καιρό και να συνεχίζουν δύο άνθρωποι στο πέρασμα του χρόνου;

Νομίζω πως είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που βρήκα μια σύζυγο με την οποία είμαστε μαζί τόσα χρόνια και κάναμε μια όμορφη οικογένεια. Έχουμε και εγγόνια τώρα. Είναι τύχη να σου συμβεί αυτό σε τούτη τη δουλειά. Η γυναίκα μου είναι το στήριγμα μου, πάντα ήταν.

Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γι’ αυτό και είμαστε ακόμα μαζί. Η δουλειά μου είναι δύσκολη κι αν δεν πέσεις σε κάποιον που να σε στηρίζει, όπως έπεσα εγώ, θα υπάρχει πρόβλημα, διότι ο ένας είναι εδώ και ο άλλος είναι αλλού. Είναι το ξενύχτι, οι πειρασμοί…

Εγώ βέβαια δεν είχα πειρασμούς, δεν έπινα ούτε κάπνιζα ποτέ, είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, της οικογένειας. Όλα αυτά ταίριαξαν σε μένα και στη σύζυγο μου.

Βλέπετε την καλλιτεχνική σας συνέχεια σε κάποιο από τα εγγόνια σας;

Ναι, έχουν μια τάση. Είναι βέβαια μικροί ακόμα. Εύχομαι κάποιος να το συνεχίσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις