Site icon NewsIT

Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποίηση από σύντροφό της: Συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα

03.08.2024 | 07:45
Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποίηση από σύντροφό της: Συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα

Σοκάρει η εξομολόγηση που έκανε η Χρύσα Κατσαρίνη στη Δάφνη Καραβοκύρη. Η γνωστή stand-up comedian μίλησε για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της και τα red flags που επέλεξε να τα αγνοήσει.

Η Χρύσα Κατσαρίνη ήταν καλεσμένη στο Sex Podcast με τη Δάφνη Καραβοκύρη και εκεί μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που έχει περάσει σε κακοποιητική σχέση.

«Για ένα διάστημα μετά ήθελα να μείνω μόνη μου, πάντα το κάνω αυτό. Είσαι κάποιος άλλος μετά, είσαι αυτός που ήσουν μαζί με ένα τραύμα, οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το ποιος είσαι.

Σίγουρα με γέμισε με φόβο και καχυποψία αλλά και με γνώση. Πλέον αναγνωρίζω τα red flags πολύ γρήγορα. Και πριν τα αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα, επέλεγα να μην τα δω», είπε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, από τον οποίο έζησε κακοποιητική συμπεριφορά, είπε: «Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινε όσο έμεινα.

Έλεγα: “τώρα πέρασε το περιστατικό με την κακοποίηση, είμαστε καλά, δεν θα ξανασυμβεί αυτό που συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα”».

Μιλώντας για τα προειδοποιητικά σημάδια: «Προειδοποιητικό σημάδι είναι, για παράδειγμα, το αν σε μειώνει. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάτι πολύ μικρό και δυσδιάκριτο, να μην το αντιληφθείς ως κάτι κακό.

Sex Podcast II:  Η Χρύσα έμαθε για το σεξ από το Cosmopolitan

Εμένα μου έλεγε “δεν σου πάει αυτό το χρώμα στα μαλλιά” ή “δεν μου αρέσει όταν πιάνεις τα μαλλιά σου πάνω”. Δεν ξανάπιασα τα μαλλιά μου επάνω, γιατί ήθελα να αρέσω στον σύντροφό μου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version