Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Χρύσα Κατσαρίνη: Η μαμά μου έσπασε τον κύκλο της βίας, έφυγε και μου έμαθε να φεύγω κι εγώ

Χρύσα Κατσαρίνη: Η μαμά μου έσπασε τον κύκλο της βίας, έφυγε και μου έμαθε να φεύγω κι εγώ
Φωτογραφία: NDP Photos

Για την καθοριστική σχέση με τη μητέρα της, μίλησε το πρωί της Τρίτης (04.06.2024) η Χρύσα Κατσαρίνη, στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ.

Η stand up κωμικός και ηθοποιός, Χρύσα Κατσαρίνη, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η μαμά μου έσπασε τον κύκλο της βίας και έτσι με έμαθε να προσέχω και εγώ τον εαυτό μου».

«Ήταν καθοριστική η σχέση με τη μητέρα μου, με μεγάλωσε μόνη της και όλα τα περάσαμε μαζί. Και οι δυσκολίες, με κάποιο μαγικό τρόπο, σε δένουν περισσότερο, ειδικά άμα είναι η σχέση καλή εξαρχής. Δοκιμάζεται μεν, αλλά σε δένει με τον άλλον. Η μαμά μου έσπασε αυτόν τον κύκλο της βίας, έφυγε κι έτσι μου έμαθε να φεύγω κι εγώ και να προσέχω τον εαυτό μου», είπε αρχικά.

«Επειδή μεγάλωσα μόνο με τη μαμά, είχα πάντα την αίσθηση ότι δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω παραπάνω από αυτό που ήδη ταλαιπωριέται. Οπότε, πάντα σκεφτόμουν ότι πρέπει να φέρομαι έτσι, ώστε να είναι ήρεμη. Ο μόνος τρόπος για να είναι ήρεμη είναι να είμαι καλό παιδί και να φέρομαι όμορφα. Οπότε, έπρεπε κάπως να διασφαλίσω την ηρεμία της», εξήγησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις