Lifestyle

Ζ. Λάσκαρη: Έγινε έξαλλη με σχόλιο δημοσιογράφου!

Ποιος και γιατί εξόργισε την διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό;

Έξαλλη με το σχόλιο που έκανε η δημοσιογράφος Φοίβη Αθηναίου σε δημοσίευμα στα ΝΕΑ έγινε η Ζωή Λάσκαρη. Η ηθοποιός εξοργίστηκε από το σχόλιο που έγινε όταν η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στις φορολογικές δηλώσεις των αστέρων του πενταγράμμου και στα εισοδήματα του Αντώνη Ρέμου, ειρωνεύτηκε την… Ζωή Λάσκαρη!

 

Το σχόλιο της δημοσιογράφου, έχει ως εξής:

 

“Η στήλη-υπό το φως των προβολέων της δημοσιότητας στα οικονομικά δεδομένα των καλλιτεχνών του πενταγράμμου-ανακοινώνει το επόμενο εγχείρημα-έκπληξη (μετά τον τσεχοφικό “Βυσσινόκηπο” που θα επιχειρήσει, σε μονόλογο,η μεγάλη μας μονωδός Ζωή Λάσκαρη): ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ενδυθεί, επί πίστας, ρόλο Γουίνι στις “Ευτυχισμένες Μέρες” του Μπέκετ, τον οποίο θα ερμηνεύσει μέσα σε σωρό από φορολογικά(και αφορολόγητα) σκουπίδια!”

 

Μάθε την απάντησή της στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
H Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύτηκε την αγαπημένη της: Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη
Η Κρίστεν Στιούαρτ με την Ντίλαν Μέγιερ 3