Παρασκευή, 2 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ζακ Έφρον: Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με γυαλιά και καπέλο στην Μύκονο για να μην τον αναγνωρίσουν

Ζακ Έφρον: Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με γυαλιά και καπέλο στην Μύκονο για να μην τον αναγνωρίσουν

Στην Μύκονο βρέθηκε για πέντε ημέρες ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Ζακ Έφρον (Zac Efron), επιλέγοντας για την διαμονή του πολυτελή βίλα στην οποία έμενε κλεισμένος τις περισσότερες ώρες, προκειμένου να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι.

Το τελευταίο βράδυ, o Zακ Έφρον, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από την βραβευμένη με Emmy σειρά ταινιών της Ντίσνεϋ «High School Musical» και το 2021 απέσπασε βραβείο Emmy για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Ο γύρος του κόσμου με τον Ζακ Έφρον», επισκέφθηκε γνωστό κλαμπ του κοσμοπολίτικου νησιού για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό πρόγραμμά του.

Για πάνω από μία ώρα οι πολυάριθμοι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας βρίσκονταν σε επαγρύπνηση, αναμένοντας την άφιξή του στο κλαμπ.

Παρότι ο φωτισμός ήταν χαμηλός και η ορατότητα από τα διπλανά τραπέζια περιορισμένη, ο ηθοποιός καμουφλαρίστηκε, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου για να μην τον αναγνωρίσουν.

Όμως, η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τις στιγμές που διασκέδασε ο γνωστός ηθοποιός. 

Πάντως, πριν αποχωρήσει από το κλαμπ, δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον γνωστό PR-man, Πάνο Σπέντζο και τους χορευτές. O Efron, ο οποίος έχει αποκτήσει το δικό του αστέρι στην διάσημη λεωφόρο Walk of Fame του Χόλιγουντ, συνέχισε την βραδιά του σε βίλα του νησιού όπου έλαβε χώρα πριβέ πάρτυ με τους καλεσμένους να υπογράφουν χαρτί ότι δεν θα τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες από το event.

Ο  37χρονος πρωταγωνιστής χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του και το πρωί πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο για Ίμπιζα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις