Παρασκευή, 28 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Χώρισε λόγω στρες με τον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε

Ζιζέλ Μπούντχεν: Χώρισε λόγω στρες με τον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι και πάλι single καθώς όπως φαίνεται, εκείνη και ο δάσκαλο του ζίου-ζίτσου, Joaquim Valente τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Το πολυσυζητημένο ειδύλλιο με τον αθλητή του ζίου-ζίτσου, που είχε δώσει νέα φτερά στην Ζιζέλ Μπούντχεν μετά από τον χωρισμό της από τον αθλητή Τομ Μπρέντι, κατέβασε αυλαία, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μίντια.

Πηγή δήλωσε στο InTouch Weekly την Πέμπτη (13.06.2024) ότι «τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά» για τον Χοακίν Βαλέντε, ο οποίος ήταν προπονητής της Bünchen πριν η σχέση τους ξεκινήσει να ανθίζει το προηγούμενο έτος.

«Ο Χοακίμ είναι ένας συνηθισμένος τύπος», δήλωσε η πηγή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

«Δεν είναι συνηθισμένος από όλη την προσοχή που λάμβανε», τόνισε κάνοντας λόγω για το στρες της δημοσιότητας.

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς χώρισαν η 43χρονη καλλονή και ο 34χρονος Valente, δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τα τέλη Απριλίου.

Σύμφωνα με το «Page Six», τα πράγματα στη σχέση τους χειροτέρεψαν μετά το σόου του Τομ Μπρέιντι στο Netflix, το οποίο περιείχε αρκετές αιχμές για το ειδύλλιο του ζευγαριού. «Ο Χοακίμ Βαλέντε έγινε μέρος του αστείου. Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος για το διαζύγιό τους. Το μισούσε αυτό», επισήμανε η πηγή. 

Η Bündchen και ο Brady επιβεβαίωσαν τον Οκτώβριο του 2022 ότι χώρισαν μετά από 13 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους, Bündchen και Valente εθεάθησαν μαζί στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις