Site icon NewsIT

Ζώδια 13 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 13/07

13.07.2019 | 07:32
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα δεν θα πρέπει να βιαστείς για κανένα λόγο, άσχετα το πόσο πιεστική μπορεί να είναι η πραγματικότητα. Εάν επιτρέψεις να σε κυριεύσει το άγχος, θα κάνεις λάθη που θα δυναμιτίσουν την επιτυχία των στόχων σου. Αν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να διαχειριστείς, ξέχασε οτιδήποτε είναι δευτερεύουσας σημασίας. Πιθανά να περάσεις το βράδυ σου ανέλπιστα όμορφα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα υπόσχεται να σου φέρει συναισθηματική γαλήνη! Είναι πολύ πιθανό, ένα ζήτημα που δηλητηρίαζε τη σχέση σου, να εξαλειφθεί ως δια μαγείας. Προσπάθησε να μην χαλάσεις αυτήν τη μοναδική στιγμή με αβάσιμες υποψίες. Επικοινώνησε, χαμογέλασε και δημιούργησε νέους φίλους. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να βρεις στην ομήγυρη σου ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Ο μόνος περιορισμός είναι η κατάχρηση στο αλκοόλ, ειδικά αν αύριο έχεις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα ίσως να χρειαστεί να περάσεις τη μέρα σου κάτω από άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνεις ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με δυσάρεστα πράγματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φίλοι σου ή η οικογένειά σου θα βοηθήσουν ενεργά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Δεν πρέπει να απορρίψεις για κανένα λόγο τη διάθεσή τους για προσφορά και βοήθεια!

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version