Τετάρτη, 31 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ζώδια 2 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 02/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 02 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 02 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ό,τι εκκρεμότητες έχεις, καλά θα κάνεις να τις τακτοποιήσεις σύντομα με το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σε ανταμείψουν. Αιφνιδίασε ευχάριστα το ταίρι σου με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στη θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου άνοδος θα σε ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες! Ξέκοψε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σένα. Αποδέξου το γεγονός ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρες διεξόδους διαφυγής… με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Ίσως θα πρέπει να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, να τονώσεις τη σχέση σου. Αγνόησε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σου για κάποια παλιά σου λάθη. Προσοχή επίσης στους παράνομους δεσμούς εάν είσαι δεσμευμένη! Το πλανητικό σύστημα θα σε μπλοκάρει συναισθηματικά σήμερα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις