Τετάρτη, 31 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ζώδια 21 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 21/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Εστίασε σήμερα το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια και δώστε τους ώθηση. Πείσε με επιχειρήματα να σε εμπιστευτούν ανώτεροι σου και να σου δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείς. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στο σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην τα κρατάς μέσα σου. Δεν έχει νόημα. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν απόψε να βρεθείς με έναν πραγματικό φίλο και να του ανοίξεις την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβλήματα και δυσκολίες αρχίζουν να περνούν σταδιακά στο παρελθόν. Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου και πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Τόλμησε νέα επιχειρήματα στα εργασιακά και μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Κάνε ό,τι έχεις να κάνεις μυστικά και αθόρυβα, κρατώντας κυρίως χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου. Εκδήλωσε το πάθος και έκφρασε τα συναισθήματά σου. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να γεφυρώσεις αποστάσεις με αυτούς που αγαπάς. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Ανέβασε με κάθε τρόπο την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό φέρνει εύνοια και τύχη σε κάθε σου επιδίωξη. Εκμεταλλεύσου τις επόμενες μέρες και στόχευσε ψηλότερα. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στις σωστές εργασιακές αποφάσεις, αρκεί να το ακολουθήσεις και να μην επηρεαστείς απ’ τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με το σύντροφό σου, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τόσους φίλους που καλύπτουν το μεγαλύτερο συναισθηματικό σου κενό. Μπορείς να τους εμπιστευτείς, αν όχι όλους τουλάχιστον τους περισσότερους.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις