Site icon NewsIT

Ζώδια 23 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23/10

23.10.2019 | 07:32
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τομέα της οικειότητάς σου για ένα μήνα κι αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι πιο περιζήτητη. Αυτή η μετάβαση σου δίνει τη δυνατότητα για μια επούλωση, ανάπτυξη στρατηγικών και χρήση της εξουσίας σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ψάξεις την ουσία απ’ το να μείνεις στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένας κύκλος που φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο ξεκινά για εσένα τώρα που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου και καθιστά ιδανικό τον επόμενο μήνα για μια ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και την αυτοπροστασία και αυτο-φροντίδα σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφό σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική, συναισθηματική προσέγγιση με άτομο που προέρχεται απ’ τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version