Site icon NewsIT

Ζώδια 4 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 04/07

04.07.2019 | 07:32
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 04 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Διατήρησε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς δεν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου για τους λανθασμένους λόγους με το τετράγωνο Ουρανού να σε φορτίζει αρκετά. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες φρόντισε να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σου ή να σε βοηθήσουν στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος. Ίσως και να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, για το πώς θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε με κάθε τρόπο τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις, όσο τουλάχιστον μπορείς με το τετράγωνο του Ουρανού στον 1ο οίκο σου! Εστίασε την προσοχή σου στη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Κράτησε σημειώσεις για ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείς αργότερα και να τις μετουσιώσεις σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτη μπορεί να κάνεις σήμερα μια γνωριμία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ίσως και καλές προοπτικές για την αισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποια άλυτα προβλήματα θα αισθανθείς σήμερα να σε βαραίνουν, ενώ η ηττοπάθεια που θα σε κυριέψει μπορεί να μπλοκάρει το δρόμο σου προς μια σημαντική επιτυχία. Φρόντισε τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο τη φυσική σου κατάσταση, όσο και την ψυχική – πνευματική σου. Ίσως να συναντήσεις τυχαία κάποιο άτομο σήμερα που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Το βράδυ ενδείκνυται να το περάσεις με το ταίρι σου ή με ανθρώπους που σε αγαπούν.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version