Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 ως 19 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

Που ξέρεις; Μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα που θα φέρει την έκπληξη… Μπορεί να είναι αυτές οι μέρες που θα φέρουν αυτό που καρτερείς 🙂

Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα που θα φέρει την έκπληξη… Μπορεί να είναι αυτές οι μέρες που θα φέρουν αυτό που καρτερείς… ε; Τι λες; Τι λένε τα άστρα; 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Σε απασχολούν έντονα τόσο το ερωτικό σου μέλλον, όσο και η επαγγελματική σου συνέχεια. Και οι δύο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν κάτω από το βάρος της θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Πάντως, στις διαφορές σου με τα άτομα της δουλειάς σου ή με τα άτομα της οικογένειάς σου μπορείς να αναπτύξεις τα σωστά επιχειρήματα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ενώ σε κάποιο ερωτικό πρόβλημα που σε απασχόλησε πρόσφατα μπορείς τώρα να βρεις τη λύση, τη χαμένη στοργή ή και μια νέα μορφή αφοσίωσης. Έτσι λοιπόν, για όσο διάστημα δέχεσαι την εύνοια του πλανήτη της επικοινωνίας, φρόντισε να το απολαύσεις στο έπακρο και να βάλεις τις βάσεις για τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε… συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που ψάχνεις θα βρεθεί σύντομα!

Επαγγελματικές
Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε