Site icon NewsIT

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 11 Φεβρουαρίου 2017

11.02.2017 | 09:36
Ζώδια: Οι προβλέψεις για 11 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Το Σάββατο με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Ταύρος: Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται σήμερα στον Λέων πρόσεξε την συμπεριφορά σου και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους στις μεταξύ σας κουβέντες. Και μέσα σε όλα αυτά δώσε βάση και στην υγεία σου γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Δίδυμοι: Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Προσοχή όμως λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτησε βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές που θα σου δώσουν.

Λέων: Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου είναι καλή για να τακτοποιήσεις ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Παρθένος: Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως αυτήν την μέρα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version