Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός:Σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές σου και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου και μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ταύρος:; Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Δίδυμοι: Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Καρκίνος: Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Να είσαι ψύχραιμος σε αλήθειες που θα αντιμετωπίσεις και που εθελοτυφλούσες μέχρι τώρα ώστε να βάλεις σε μία τάξη την ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου

Λέων: Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Παρθένος: Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ότι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε