Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 29 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 29 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη αγαπητέ Κριέ πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει

Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε η σημερινή Τρίτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Δίδυμοι: Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Καρκίνος: Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη αγαπητέ Καρκίνε θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Παρθένος: Φρόντισε σήμερα αγαπητέ Παρθένε να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα γιατί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός: Η ημέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη κρύβει εκπλήξεις που θα σου αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις την γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε