Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

8 διαμάντια στο Cinobo τον Ιούλιο – Προτάσεις για όλα τα γούστα

8 διαμάντια στο Cinobo τον Ιούλιο – Προτάσεις για όλα τα γούστα

Ένας δροσερός κινηματογραφικός Ιούλιος έφτασε στο Cinobo, με 8 «διαμάντια» να υπόσχονται πολλές ώρες κινηματογραφικής απόλαυσης.

Αυτός ο Ιούλιος ήρθε γεμάτος εκπλήξεις στο Cinobo, με 8 διαμάντια για κάθε γούστο.

Διακοπές Πολυτελείας (Holiday)
Ιζαμπέλα Έκλοφ
Η Σάσα περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην βίλα της οικογένειας του ναρκοβαρώνου φίλου της την υποδέχεται. Σε αυτό το εκρηκτικό σπιτικό η σωματική και ψυχολογική βία αποτελούν καθημερινότητα, αλλά όταν η Σάσα αποζητήσει την προσοχή ενός άλλου άντρα, το βελούδινο περιτύλιγμα της ζωής της θα απογυμνωθεί μέχρι το κόκαλο.
Διαθέσιμη από 4 Ιουλίου.

Ο Αντικαταστάτης (The Replacement)
Όσκαρ Άιμπαρ
Μια νεαρή δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από μια ηλικιωμένη γιατρό στην προσπάθειά της να αντλήσει πληροφορίες για την τύχη ενός αστυνομικού που ενεπλάκη σε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας και πολιτικής διαπλοκής.
Διαθέσιμη από 5 Ιουλίου.

Ελπίδα (Hope)
Μαρία Σόνταλ
Μετά τη διάγνωση με καρκίνο στον εγκέφαλο, μια επιτυχημένη σκηνοθέτης επανεξετάζει τη ζωή της κι επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις της με τον σύζυγο της και τα έξι παιδιά τους. Ένα αυτοβιογραφικό δράμα που μετατρέπεται σε μια ειλικρινή κατάθεση ψυχής.
Διαθέσιμη από 11 Ιουλίου.

Το Ξύσιμο των Νεκρών (Shaun of the Dead)
Έντγκαρ Ράιτ
Ο Σον μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά του και μια παμπ. Όταν η κοπέλα του τον παρατά, αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να τα βρει ξανά με αυτήν και την μητέρα του. Το ίδιο βράδυ οι νεκροί βγαίνουν από τους τάφους τους και κυνηγούν τους ζωντανούς. Θα καταφέρει ο Σον να προστατέψει τις γυναίκες που αγαπά;
Διαθέσιμη από 12 Ιουλίου.

Morning of the Earth
Άλμπερτ Φάλζον
Μια ομάδα σέρφερ μαθαίνει να ζει σε πνευματική αρμονία με τη φύση, φτιάχνοντας τις δικές τους σανίδες –και σπίτια– καθώς ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες αναζητώντας το τέλειο κύμα στα βορειοανατολικά σε Αυστραλία, Μπαλί και Χαβάη. Ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο δράση και άγρια ομορφιά.
Διαθέσιμη από 18 Ιουλίου.

Καυτοί και Άσφαιροι (Hot Fuzz)
Έντγκαρ Ράιτ
Ο Νικ Έιντζελ, ένας ικανότατος αστυνομικός, μετατίθεται από το Λονδίνο στο απόλυτα ήσυχο Σάντφορντ. Μερικά περίεργα ατυχήματα που αρχίζουν να συμβαίνουν, όμως, υποψιάζουν τον Έιντζελ ότι η ειδυλλιακή κωμόπολη δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Διαθέσιμη από 19 Ιουλίου.

Παρί (Pari)
Σιαμάκ Ετεμάντι
Ένα ζευγάρι Ιρανών φτάνει στην Αθήνα προκειμένου να δουν το γιο τους που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο. Μόνο που εκείνος δεν απαντά στο τηλέφωνο, κανείς δεν δείχνει να τον γνωρίζει και η πρωτεύουσα μοιάζει με μια άγνωστη, απειλητική χώρα.
Διαθέσιμη από 25 Ιουλίου.

Karaoke
Μόσε Ρόζενταλ
Η Τόβα και ο Μέιρ είναι ένα ζευγάρι στα 60 που αγαπιούνται ακόμα αλλά τους έχει καταπιεί η ρουτίνα της μικροαστικής ζωής τους. Όταν ένας κοσμοπολίτης εργένης μετακομίζει δίπλα τους, η μαγνητική του παρουσία και οι βραδιές καραόκε στο διαμέρισμά του μετατρέπονται σε εμμονή για το ζευγάρι. Θα είναι μια νέα αρχή και για την σχέση τους η αρχή του τέλους;
Διαθέσιμη από 26 Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις