Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

8 εμβληματικές σειρές που είναι τώρα διαθέσιμες στο Ertflix

8 εμβληματικές σειρές που είναι τώρα διαθέσιμες στο Ertflix

To Ertflix προσφέρει και τον Ιούλιο έναν πραγματικά πολύ μεγάλο κατάλογο από ελληνικές και ξένες σειρές αλλά και σημαντικές ταινίες, καθώς και αρκετά «διαμάντια» από το αρχείο της ΕΡΤ, που δεν πρέπει να χάσετε.

Σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και πλήρεις σειρές, για όλα τα γούστα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση, είναι άμεσα διαθέσιμα τώρα στην πλατφόρμα.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ διαθέτει επιλογές για όλα τα γούστα από οσκαρικά δράματα μέχρι ξεκαρδιστικές κωμικές απολαύσεις και από αγωνιώδη θρίλερ μέχρι συγκινητικά ρομάντζα.

Περισσότερα από 200 «διαμάντια» του παγκόσμιου κινηματογράφου και 30 πλήρεις ξένες σειρές βρίσκονται στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, για να σας ψυχαγωγήσουν 24ωρες το 24ωρο.

Υπόθεση Θορπ

Μίνι σειρά 3 επεισοδίων, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Πρέστον του 2016. Πρόκειται για δραματοποιημένη τηλεοπτική μεταφορά του Σκανδάλου Τζέρεμι Θορπ. Με επίκεντρο την απαγορευμένη, εκείνη την εποχή, ομοφυλοφιλική σχέση ανάμεσα στον φιλελεύθερο βουλευτή και μετέπειτα ηγέτη του Κόμματος των Φιλελευθέρων Τζέρεμι Θορπ και τον ιπποκόμο Νόρμαν Σκοτ. Η υπόθεση φτάνει στην κορύφωσή της το 1979 με τον Τζέρεμι να δικάζεται για συνομωσία και υποκίνηση σε φόνο, για την απόπειρα εναντίον του Νόρμαν σε μια προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί από τη ζωή του στο πλαίσιο της φιλοδοξίας του να γίνει πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας με οποιοδήποτε κόστος.
Πρωταγωνιστούν: Χιου Γκραντ, Μπεν Γουίνσλοου, Άλεξ Τζένινγκς, Πατρίσια Χοντζ, Πωλ Χίλτον.
Σκηνοθεσία: Στήβεν Φρίαρς.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 13/08.

Η Μικρή Τυμπανίστρια

Μίνι σειρά 8 επεισοδίων, βασισμένη στο ομώνυμο λογοτεχνικό αριστούργημα του Τζον Λε Καρέ. Μια παθιασμένη ιστορία αγάπης και ένα βαθιά συναρπαστικό θρίλερ. Τόσο τολμηρό σήμερα, όσο και όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο, απεικονίζει έναν κόσμο, στον οποίο οι γραμμές μεταξύ ήρωα και κακού, μεταξύ αγάπης και μίσους, παραμένουν ρευστές.
Πρωταγωνιστούν: Φλώρενς Πίου, Ντάνιελ Λίτμαν, Μάικλ Μασόνοφ, Κλερ Χόλμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Αμίρ Χούρι, Λούμπνα Αζαμπάλ.
Σκηνοθεσία: Παρκ Τσαν Γουκ.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 30/11.

Αυτή η Αγγλία

Μίνι δραματική σειρά 6 επεισοδίων. Με βάση τους ταραχώδεις πρώτους μήνες της θητείας του Μπόρις Τζόνσον ως πρωθυπουργού, εντοπίζει τον αντίκτυπο που είχε στη χώρα το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Μπαίνουμε στις αίθουσες της εξουσίας και παρακολουθούμε τον Μπόρις Τζόνσον και το επιτελείο του να παλεύουν με τον Covid-19, τo Brexit και μια αμφιλεγόμενη προσωπική και πολιτική ζωή.
Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Σάιμον Πέισλι Ντέι, Οφίλια Λόβιμποντ.
Σκηνοθεσία: Τζούλιαν Τζάρολντ.
Σενάριο: Κίρον Κουίρκ, Μάικλ Γουίντερμποτομ.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 28/02/2025.

Η Δοκιμασία της Αθωότητας

Μίνι σειρά 4 επεισοδίων, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι.
Πρωταγωνιστούν
: Μπιλ Νάι, Άντονι Μπόιλ, Άννα Τσάνσελορ, Μόρβεν Κρίστι, Κρίσταλ Κλαρκ, Κρίστιαν Κουκ, Άλις Ιβ , Μάθιου Γκουντ, Έλα Πάρνελ, Έλινορ Τόμλινσον, Λίουκ Τρέντγουεϊ.
Σκηνοθεσία: Σάντρα Γκολντμπάχερ.
Σενάριο: Σάρα Φελπς.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 30/11.

Broadchurch

Σειρά 3 κύκλων. Μια φαινομενικά ήρεμη και φιλική παραθαλάσσια πόλη μετατρέπεται σε μια πόλη βουτηγμένη στα μυστικά όταν ο θάνατος ενός 11χρονου αγοριού πυροδοτεί μια ανεπιθύμητη φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης. Καθώς οι κάτοικοι της πόλης αρχίζουν να μιλούν για όσα έχουν γίνει και για αυτά που δεν γνωρίζουν, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει και να συλλάβει τον ένοχο.
Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Ντέιβιντ Τέναντ, Τζόντι Γουίτακερ, Άντριου Μπάκαν, Κάρολιν Πικκλς, Άρθουρ Ντάρβιλ, Σαρλότ Μπομόν, Άνταμ Γουίλσον, Μάθιου Γκραβέλ, Τζο Σιμς.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμο έως 19/12.

Η Τέχνη του Εγκλήματος

Ο Αντουάν Βερλέ, ένας θερμοκέφαλος και όχι ιδιαίτερα καλλιεργημένος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα κατά της Διακίνησης Έργων Τέχνης, καλείται να συνεργαστεί με την Φλορένς Σασάνι, ιστορικό τέχνης που διαθέτει αχαλίνωτη φαντασία.
Αυτό το ασυνήθιστο ντουέτο μέσα από την ιστορία μεγάλων ζωγράφων καταφέρνει και βρίσκει τις απαντήσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με φόνους.
Πρωταγωνιστούν: Νικολά Γκομπ, Ελεονόρ Μπέρνχαϊμ, Μπεντζαμέν Εγκνέρ, Φιλίπ Ντικλό, Φαρίντα Ραχουάντζ, Εμανουέλ Νομπλέ, Αμπρουάζ Σαμπαγκ.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 31/01/2025.

Karen Pirie

Σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βαλ Μακντερμιντ. Μια εκκρεμής υπόθεση φόνου γίνεται θέμα σε podcast. H υπόθεση ανοίγει ξανά και η Κάρεν Πίρι καλείται να βρει τον ένοχο.
Πρωταγωνιστούν: Λόρεν Λάιλ, Μπάρι Χάντερ, Άριον Μπακάρε, Κρις Τζενκς, Γκίλλυ Γκίκριστ, Έμερ Κέννυ, Τζακ Χέσκετ, Κέβιν Μέινς.
Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Μπριν.
Σενάριο: Έμερ Κέννυ, Βαλ ΜακΝτέρμιντ.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 31/08.

Exit

Σκοτεινή, δραματική σειρά βασισμένη σε αληθινές ιστορίες του οικονομικού κόσμου της Νορβηγίας. Οι σκηνές διαδραματίζονται στους κόλπους αυτού του μυστικού, κλειστού κύκλου όπου τέσσερις φίλοι από τη δυτική πλευρά του Όσλο αναζητούν μια διέξοδο από την καθημερινότητα της ζωής τους. Μοιράζονται μια πολύ ιδιαίτερη ναρκισσιστική τάση και έναν τρόπο ζωής που μοιάζει επιτυχημένος, αλλά όλες οι μέρες τους είναι μια ακροβασίας χωρίς τέλος ανάμεσα σε υποχρεώσεις, χρήματα και ψέματα. Μοιράζονται τα πάντα, αλλά εξαιτίας ενός εσωτερικού κώδικα, η υπόστασή τους ως εκατομμυριούχοι και οικογενειάρχες βρίσκεται σε σύγκρουση με την δίψα τους για βία, ναρκωτικά και σεξ.
Πρωταγωνιστούν: Σάιμον Τζ Μπέργκερ, Άγκνες Κίτελσεν, Τομπίας Σάντελμαν, Παλ Σβερ Χάγκεν, Τζον Οϊγκάρντεν, Ιν Μαρίε Γουίλμαν, Έλεν Χέλιντερ, Ρολφ Λάσγκααρντ, Άντερς Μπάασμο.
Σκηνοθεσία: Όιστιν Κάρλσεν.

Δείτε τη σειρά στο Ertflix.

Διαθέσιμη έως 30/04/2025.

Media Τελευταίες ειδήσεις