Σάββατο, 3 Αυγ.
34oC Αθήνα

8 σειρές – διαμάντια στο Netflix που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο

8 σειρές – διαμάντια στο Netflix που δεν πρέπει να χάσετε τον Αύγουστο

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και τι είναι καλύτερο, από τις βραδιές που «λιώσνυμε» βλέποντας σειρές ή ταινίες στο Netflix.

Δείτε 8 από τις σειρές που είναι διαθέσιμες στο Netflix τον Αύγουστο, και σίγουρα θα σας καθηλώσουν…

Με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, το να μένεις στο σπίτι και να παρακολουθείς σειρές και ταινίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να χαλαρώσεις και να δροσιστείς.

Κάθε Αύγουστο, το Netflix προσθέτει πολλές νέες κυκλοφορίες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Από νέες σεζόν δημοφιλών σειρών μέχρι καινούριες ταινίες και ντοκιμαντέρ, υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις.

Ο Αύγουστος και το Netflix αποτελούν τέλειο συνδυασμό για χαλαρωτικές και δροσιστικές στιγμές, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία για κάθε γούστο.

Unstable: Σεζόν 2

Ο Έλις βγάζει με το ζόρι τον γιο του στο προσκήνιο της Ντράγκον, καθώς η επιτυχία της εταιρείας βιοτεχνολογίας φέρνει νέο αίμα – και νέους εχθρούς.

Στη δεύτερη σεζόν του Ανισορροπία, ο Έλις Ντράγκον (Ρομπ Λόου), ο εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ετοιμάζει μια σειρά από νέες δοκιμασίες και ψυχολογικά παιχνίδια για τον γιο του, Τζάκσον (Τζον Όουεν Λόου), για να δει αν είναι ικανός να τον διαδεχθεί ως κληρονόμος της αυτοκρατορίας Ντράγκον. Ένα νέο πρόσωπο, όμως, έχει άλλα στο μυαλό του.
Διαθέσιμη από 01/08/2024

Οδηγός Φόνων για Καλά Κορίτσια / A Good Girl’s Guide to Murder

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία ενός 17χρονου κοριτσιού σε μια ήσυχη αγγλική πόλη, μια φοιτήτρια είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια και να βρει τον δολοφόνο.

Πριν από πέντε χρόνια, η μαθήτρια Άντι Μπελ δολοφονήθηκε από τον φίλο της, Σαλ Σινγκ. Η υπόθεση έκλεισε. Η αστυνομία γνωρίζει ότι εκείνος το έκανε. Όλοι στην πόλη γνωρίζουν ότι εκείνος το έκανε. Όμως, η έξυπνη και ανυποχώρητη Πιπ Φιτς-Αμόμπι έχει αμφιβολίες και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Αν ο Σαλ Σινγκ δεν είναι όντως δολοφόνος και ο αληθινός φονιάς κυκλοφορεί ακόμα έξω, τι άλλο θα κάνουν, για να μη φτάσει η Πιπ στην αλήθεια;

Η σειρά είναι μια παραγωγή του BBC και θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒ και την Ιρλανδία στο BBC Three και το BBC iPlayer.

Την παραγωγή της σειράς υπογράφει η Moonage Pictures, μία από τις εταιρείες παραγωγής της BBC Studios, σε συνεργασία με την ZDFneo και το Netflix. Τη σεζόν έξι επεισοδίων, που βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε στάδιο μετα-παραγωγής, προσαρμόζει η Πόπι Κόγκαν και σκηνοθετεί η Ντόλι Γουέλς. Το A Good Girl’s Guide To Murder βασίζεται στο επιτυχημένο μπεστ σέλερ νεανικό μυθιστόρημα μυστηρίου των New York Times από τη Χόλι Τζάκσον.

Καστ: Έμα Μάιερς (Wednesday), Ζεΐν Ικμπάλ, Άνα Μάξγουελ Μάρτιν, Γκάρι Μπιντλ, Μάθιου Μπέιντον, Ίντια Λίλι Ντέιβις, Ραούλ Πάτνι, Χένρι Άστον, Μίτου Πανικούτσι, Όρλα Χιλ, Έφρεμ O.Π. Σάμπσον, Κάρλα Γούντκοκ, Γιάσμιν Αλ-Κουνταΐρι, Τζάκσον Μπιουζ, Τζέσικα Γουέμπερ, Μάθιου Καν, Τζόρτζια Άαρον, Όλιβερ Γουίκαμ, Άνταμ Έιστιλ και Άναμπελ Μάλιον.
Διαθέσιμη από 01/08/2024

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Ηνωμένο Βασίλειο / Love Is Blind: UK

Ελεύθεροι και ελεύθερες από το ΗΒ, που θέλουν να τους αγαπήσουν για αυτό που είναι, δέχονται να πάρουν μέρος σε μια κάπως αντισυμβατική προσέγγιση του σύγχρονου έρωτα όπου θα επιλέξουν να παντρευτούν κάποιον χωρίς να τον έχουν δει από πριν.

Μέσα σε ένα διάστημα πολλών εβδομάδων, τα πρόσφατα αρραβωνιασμένα ζευγάρια θα μείνουν μαζί, θα σχεδιάσουν τον γάμο τους και θα καταλάβουν αν η σωματική τους έλξη ταιριάζει με τον δυνατό συναισθηματικό δεσμό που ανέπτυξαν στις κάψουλες. Τι θα συμβεί τη μέρα του γάμου τους; Θα τους απομακρύνουν άραγε η πραγματικότητα της ζωής και οι εξωτερικοί παράγοντες ή θα παντρευτούν το άτομο που ερωτεύτηκαν τυφλά; Με παρουσιαστές την Έμα και τον Ματ Γουίλις, αυτή σειρά θα αποκαλύψει αν η εμφάνιση, η καταγωγή ή η ηλικία είναι όντως σημαντικά ή αν ο έρωτας είναι στ’ αλήθεια τυφλός.
Διαθέσιμη από 07/08/2024

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 4 / The Umbrella Academy: Season 4

Μετά την καταλυτική αναμέτρηση στο Ξενοδοχείο Λήθη που οδήγησε στην πλήρη επαναφορά του χρονολογίου τους, τα αδέρφια Χάργκριβς έχουν διασκορπιστεί. Χωρίς τις δυνάμεις τους, ο καθένας τους προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και να βρει μια νέα κανονικότητα — με πολύ διαφορετικό βαθμό επιτυχίας. Ωστόσο, είναι δύσκολο να αγνοήσουν για πολύ τις ιδιαιτερότητες του νέου μυστηριώδους κόσμου τους.

Ο πατέρας τους, Ρέτζιναλντ, ζωντανός και υγιής, έχει περάσει από τη σκιά στο φως της δημοσιότητας, επιβλέποντας μια πανίσχυρη και διαβολική επιχειρηματική αυτοκρατορία. Μια μυστηριώδης οργάνωση γνωστή ως Οι Προστάτες οργανώνει μυστικές συναντήσεις, πιστεύοντας πως η πραγματικότητα στην οποία ζουν είναι ένα ψέμα και ότι έρχεται μια μεγάλη αναμέτρηση. Καθώς αυτές οι περίεργες νέες δυνάμεις συνωμοτούν γύρω της, η “Ακαδημία της Ομπρέλας” πρέπει να συναντηθεί για τελευταία φορά, διακινδυνεύοντας να ταράξει την κλονισμένη ειρήνη που έχει υπομείνει τόσα πολλά για να διασφαλίσει, ώστε να διορθώσει επιτέλους τα πράγματα.
Διαθέσιμη από 08/08/2024

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 4 – Μέρος 1 / Emily in Paris: Season 4 Part 1

Μετά τα δραματικά γεγονότα του αποτυχημένου γάμου της Καμίλ και του Γκαμπριέλ, η Έμιλι κλονίζεται: έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Γκαμπριέλ περιμένει παιδί με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Άλφι για εκείνη και τον Γκαμπριέλ επιβεβαιώθηκαν.

Στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, ενώ η ομάδα του Γραφείου Γκρατό αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Μίντι και το συγκρότημά της ετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλι και του Γκαμπριέλ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς δουλεύουν μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί.
Διαθέσιμη από 15/08/2024

Ο Εκπρόσωπος: Σεζόν 2 / Represent: Season 2

Ο Εκπρόσωπος είναι μια κωμωδία των Ζαν-Πασκάλ Ζαντί και Φρανσουά Ουζάν. Σκηνοθετεί ο Ζαν-Πασκάλ Ζαντί, ο οποίος υποδύεται τον Στεφάν Μπλε, έναν ιδεαλιστή εκπαιδευτικό που κατά λάθος μπαίνει στη γαλλική προεδρική κούρσα.

Η προεδρία του Στεφάν Μπλε έχει ξεκινήσει με δυσκολίες, καθώς αντιμετωπίζει απειλές θανάτου, διαμαρτυρίες, διεθνείς γκάφες και ορισμένες ενοχλητικές εσωτερικές υποθέσεις.
Διαθέσιμη από 29/08/2024

KAOS

Ο Δίας απολάμβανε πολύ καιρό την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών. Μέχρι που ένα πρωί ξυπνάει και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Η νεύρωση ξεκινά και τον οδηγεί σε ένα επικίνδυνο, παρανοϊκό μονοπάτι. Ο Δίας πείθεται ότι έρχεται η πτώση του και αρχίζει να βλέπει σημάδια της παντού.

Ο άλλοτε αξιόπιστος αδερφός του Δία, ο Άδης, ο Θεός του Κάτω Κόσμου, χάνει κρυφά τον έλεγχο στη σκοτεινή κυριαρχία του. Υπάρχει ένα πλήθος νεκρών που περιμένουν και γίνονται νευρικοί. Η Ήρα (Τζάνετ ΜακΤίρ), Βασίλισσα των Θεών, ασκεί κυριαρχία τόσο στη Γη όσο και στον Δία, με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αλλά η δύναμη και η ελευθερία της απειλούνται από την αυξανόμενη παράνοια του Δία και αναγκάζεται να λάβει δράση, ενώ ο επαναστάτης γιος του Δία, ο Διόνυσος, (Ναμπάν Ριζγουάν), είναι εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε πορεία για μια κοσμική σύγκρουση με τον πατέρα του.

Στη Γη οι άνθρωποι ποθούν την αλλαγή αλλά ο Ποσειδώνας (Κλιφ Κέρτις), ο Θεός της Θάλασσας, των Καταιγίδων και των Σεισμών (και των Αλόγων) ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέγεθος του υπερπολυτελούς γιοτ του και για το πού είναι το επόμενο πάρτι. Η ευημερία των απλών θνητών τον ενδιαφέρει ελάχιστα. Δυστυχώς για τους Θεούς μερικοί από αυτούς τους θνητούς αρχίζουν να το συνειδητοποιούν αυτό…

Αυτοί οι θνητοί, οι Ριντ (Ορόρα Περινό), Ορφέας (Κίλιαν Σκοτ), Καινέας (Μίσα Μπάτλερ) και Άρι (Λέιλα Φάρζαντ), προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και είναι όλοι κοσμικά συνδεδεμένοι στη μάχη εναντίον του Δία. Ο καθένας έχει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο να παίξει και οποιοσδήποτε από αυτούς μπορεί να είναι προορισμένος να καταρρίψει τους Θεούς.
Διαθέσιμη από 29/08/2024

Με Κομμένη την Ανάσα / Breathless

Το “Χοακίν Σορόγια” είναι κάτι περισσότερο από ένα δημόσιο νοσοκομείο στη Βαλένσια, όπου σώζονται καθημερινά ζωές. Γιατροί και ειδικευόμενοι εργάζονται σκληρά στους φρενήρεις ρυθμούς του τμήματος επειγόντων περιστατικών, όπου οι εντάσεις, τα συναισθήματα, αλλά και το πάθος ανεβάζουν τους παλμούς του προσωπικού που ζει διαρκώς στα άκρα.

Η άφιξη ενός διακεκριμένου ασθενούς αναδεικνύει την περίπλοκη κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας, ανάβοντας το φιτίλι για αυτό που πρόκειται να εξελιχθεί σε μια πρωτοφανή και δραστική απεργία.
Διαθέσιμη από 30/08/2024

Media Τελευταίες ειδήσεις