Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η αλήθεια για το … μυστήριο με την Τζένη Μπαλατσινού

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η αλήθεια για το … μυστήριο με την Τζένη Μπαλατσινού

Θα είναι ή δεν θα είναι στο «Πρωινό Mou»; Θα παρουσιάζει μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA;

Τα… ερωτήματα αυτά αφορούν την Τζένη Μπαλατσινού μετά το πλήθος δημοσιευμάτων και φημών που έχει ξεσπάσει, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και αναφέρουν ότι θα είναι μαζί με το σύζυγό της οι βασικοί παρουσιαστές του «Πρωινό Mou».

Λοιπόν, για να βάζουμε τα πράγματα και τους παρουσιαστές στη θέση τους, σας λέω πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα είναι παρά τω πλευρώ του Πέτρου Κωστόπουλου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, να παρουσιάζουν δηλαδή μαζί την εκπομπή.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των επαφών που έκαναν με τον διευθυντή προγράμματος του MEGA Πέτρο Μπούτο συζητήθηκε μήπως η Μπαλατσινού παρουσιάσει κάποια στήλη με γυναικεία θέματα, από ομορφιά μέχρι και ό,τι αφορά τα παιδιά, μέσα στην εκπομπή. Η ιδέα αυτή έχει πέσει στο τραπέζι και αν και εφόσον υλοποιηθεί αυτό θα γίνει από τον καινούργιο χρόνο, αφού… ρολάρει η εκπομπή.

Προς το παρόν λοιπόν η Τζένη Μπαλατσινού θα συνεχίσει να είναι παρά τω πλευρώ του Πέτρου Κωστόπουλου στην προσωπική τους ζωή και σε όποια επαγγελματική δραστηριότητα έχουν εκτός του σταθμού της Μεσογείων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε