Site icon NewsIT

Aπρόοπτα και επικές στιγμές παρουσιαστών και δημοσιογράφων on air

02.06.2024 | 18:00
Aπρόοπτα και επικές στιγμές παρουσιαστών και δημοσιογράφων on air

Βρισιές, παρολίγον τούμπες, λάθος timing, μύγες και έντομα που πετάνε στο στούντιο, δόντια που πέφτουν και βογγητά που “πλημμυρίζουν” το χώρο… Αυτά και άλλα πολλά πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και μάλιστα live ένας δημοσιογράφος – παρουσιαστής. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί απρόοπτα στον «αέρα» με τον εκάστοτε δημοσιογράφο, παρουσιαστή, ομιλητή να καλείται να επιδείξει ψυχραιμία αλλά και άνεση προσποιούμενος ότι αν όχι ότι δεν συνέβη τίποτα, σίγουρα ότι δεν τον αποδιοργάνωσε.

Με αφορμή την παρουσιάστρια στις ΗΠΑ που κατάπιε μύγα κατά την εκφώνηση ειδήσεων με την ίδια να παραμένει συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και να συνεχίζει απτόητη, ας θυμηθούμε μερικές άβολες και αστείες στιγμές με πρωταγωνιστές δημοσιογράφους και παρουσιαστές εκπομπών.

Η παραλίγο «τούμπα» και ο καφές που χύθηκε… μαγικά

Ένα απρόοπτο περιστατικό έκανε τον Κώστα Λασκαράτο και την παρέα του στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» να αστειευτούν και ο ίδιος να ισχυριστεί ότι κάποιος τον μάτιασε.

Την ώρα που ο Κώστας Λασκαράτος σχολίαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπως πήγε να σηκωθεί από τη θέση του, η κίνησή του παραήταν απότομη και η καρέκλα αναποδογύρισε και έπεσε.

Ο δημοσιογράφος πρόλαβε να μείνει όρθιος και να μην πέσει στο έδαφος με τον ίδιο να αντιμετωπίζει το περιστατικό με χιούμορ και να αναρωτάται για το ποιος τον μάτιασε.

Σε άλλο περιστατικό, ο καφές που χύθηκε και μάλιστα ενώ εκείνος στεκόταν μακριά από το τραπέζι που τον είχε ακουμπήσει, ήταν μια αφορμή για να γίνει… έξαλλος και να ζητήσει εξηγήσεις. 

Χύθηκε ο καφές του Κώστα Λασκαράτου και έγινε... έξαλλος! | 17/4/22 | ΕΡΤ

Η βρισιά… on air

Το πρωινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είναι σε εξέλιξη και η παρουσιάστρια «πάσαρε» την σύνδεση με τον απεσταλμένο του καναλιού στο Ισραήλ λόγω του πολέμου μετά την επίθεση της Χαμάς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή που η παρουσιάστρια ολοκλήρωνε την εισαγωγή και πριν πάρει τον λόγο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στο Ισραήλ, ακούστηκε μια αντρική φωνή να λέει «για τον π@@@@ο».

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου και το ποτήρι που έσπασε

Την ώρα που η Κατερίνα Παναγοπούλου υποδεχόταν τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο για να μιλήσουν για τον καύσωνα και την εξέλιξή του, ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε δίπλα της κι εκείνη πετάχτηκε, προσπαθώντας βέβαια να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Τελικά, αυτό που έπεσε δίπλα της ήταν ένα ποτήρι γεμάτο νερό, με την ίδια να συνειδητοποιεί αμέσως ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και να συνεχίζει.

Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό και το ανέβασε στο Twitter γράφοντας: «Στο μεταξύ στο προηγούμενο δελτίο έπεσε και έσπασε δίπλα μου και ποτήρι γεμάτο νερό! Καλά πάει – πάμε να δούμε αν θα τριτώσει».

Έβγαλαν την παρουσιάστρια στον αέρα την ώρα που την ετοίμαζαν

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και η λάθος συνεννόηση των τεχνικών οδήγησε σε ένα ακόμα απρόοπτο, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Αλεξάνδρα Δουβαρά να βγει on air χωρίς να το γνωρίζει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, βγήκε στον αέρα την ώρα που της φτιάχνουν το μικρόφωνο και τα μαλλιά. Ο ήχος ήταν κλειστός, οπότε οι τηλεθεατές απλώς παρακολούθησαν για λίγο την προετοιμασία.

 

«Πάει, το κατάπια» – Δημοσιογράφος έχασε το δόντι της στον αέρα

Η Έλενα Πολυκάρπου ενώ ήταν στον αέρα και έδινε το ρεπορτάζ της, της έσπασε και έφυγε ένα δόντι.

«Ωχ παιδιά έσπασε το δόντι μου. Δεν υπάρχει λογική». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου της είπε: «Αλήθεια; Φτύσε το λίγο να δούμε. Μήπως είναι κομμάτι ρητίνης; Το έχω πάθει κι εγώ».

Η Έλενα Πολυκάρπου της απάντησε: «Δεν έχω ρητίνη εγώ στα δόντια μου. Τα φυσικά μου είναι. Το κατάπια, πάει».

Δημοσιογράφος μετάδιδε ρεπορτάζ και νεαρός έδειξε τα οπίσθιά του

Την ώρα που η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου έδινε το ρεπορτάζ της για το πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία στην Κοζάνη, ένας νεαρός πέρασε από πίσω της και έδειξε… τα οπίσθια του στην κάμερα.

Εκείνη πάντως, ως σωστός επαγγελματίας, συνέχισε να κάνει την δουλειά της. 

Έντρομος ρεπόρτερ παλεύει με τεράστιο έντομο

Ένας ρεπόρτερ έχασε την ψυχραιμία του στον αέρα εκπομπής όταν τον πλησίασε ένα έντομο καθώς παρουσίαζε το ρεπορτάζ του στην κάμερα του Fox 5.

O Brad Wills μπορεί να μην κατάφερε να παρουσιάσει το ρεπορτάζ του όπως θα ήθελε όμως το βίντεο στο οποίο φαίνεται να… παλεύει με το τεράστιο έντομο έγινε viral. 

Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται να λέει: «Είμαστε τον αέρα; Ωχ αδερφέ»…

Παρουσιάστρια έκανε… stretching στον αέρα του BBC

Μια άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε στον αέρα του BBC, όταν η παρουσιάστρια πιάστηκε να τεντώνεται.

Η Λουκουέσα Μπάρακ φαίνεται να ολοκληρώνει ένα σκέλος του προγράμματος, λέγοντας: «Σε όλο τον κόσμο και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό είναι το BBC News».

Στη συνέχεια προβάλλεται ένα σύντομο απόσπασμα με γκάιντες, όταν το πλάνο αλλάζει και η Μπάρακ να τεντώνεται.

Όταν το συνειδητοποιεί, η αμηχανία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Για λίγο παραμένει σιωπηλή αλλά μετά επιστρέφει στον ρόλο της. 

Η Ράνια Τζίμα ήθελε καπνίσει νομίζοντας ότι δεν είναι στον «αέρα»

Μια άβολη στιγμή είχε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Δευτέρας (28/8) η Ράνια Τζίμα.

Η κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του σταθμού, προλόγισε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε στην ακρίβεια. Έδωσε την «πάσα» για το σχετικό βίντεο και νομίζοντας ότι στους τηλεοπτικούς δέκτες παίζει το ρεπορτάζ, πήρε το ηλεκτρονικό της τσιγάρο για να καπνίσει.

Ωστόσο για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο η κάμερα συνέχιζε να καταγράφει την ίδια, με αποτέλεσμα να φανεί στον «αέρα» η κίνησή της με το τσιγάρο.

Πάντως η ίδια αντιλήφθηκε κατευθείαν το τι είχε συμβεί και κατέβασε το χέρι της με το τσιγάρο, ωστόσο έδειχνε κάπως σαστισμένη.

Κατάπιε μια μύγα την ώρα που εκφωνούσε τις ειδήσεις

Η Καναδή παρουσιάστρια ειδήσεων Farrah Nasser μιλούσε για τις πλημμύρες στο Πακιστάν όταν κατάπιε μια μύγα on air κι έγινε viral για τον επαγγελματισμό της.

Η δημοσιογράφος της Global News Toronto κατάφερε να συνεχίσει το ρεπορτάζ ακόμη και όταν η μύγα μπήκε στο στόμα της.

«Το Πακιστάν δεν έχει ξαναδεί κύκλο μουσώνων όπως αυτός. Οκτώ εβδομάδες ασταμάτητης καταρρακτώδους βροχής. Επικαλέστηκε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης…», έλεγε η Νάσερ όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει ότι πνίγεται…. 

Μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε χιούμορ για το θέμα στον λογαριασμό της στο Twitter, σημειώνοντας ότι όλοι χρειαζόμαστε το γέλιο στη ζωή μας αυτές τις ημέρες.

«Το μοιράζομαι γιατί όλοι χρειαζόμαστε γέλιο αυτές τις μέρες», ανέφερε δημοσιεύοντας το viral βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της αργότερα στο Entertainment Tonight Canada είπε: «Είδα τη μύγα να πετάει στην αρχή των ειδήσεων και…. είπα όχι σήμερα, μύγα! Φύγε μακριά, όχι σήμερα. Είπα «δεν θα σε αφήσω να μου αποσπάσεις την προσοχή», θυμήθηκε η Νάσερ.

Σάλος με τα βογγητά την ώρα που μιλούσε ο Ντόντσιτς

Την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις για τη σπουδαία νίκη των Ντάλας Μάβερικς στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Δύσης στο NBA κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, γυναικεία… βογγητά κατέκλυσαν την αίθουσα Τύπου!

 

Ο Λούκα Ντόντσιτς αρχικά «πάγωσε», η αμηχανία πλημμύρησε τον χώρο και ακολούθησαν γέλια από τον ίδιο και τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια ο ηγέτης των Μάβερικς προσπάθησε να διασκεδάσει το παράξενο περιστατικό λέγοντας «ελπίζω να μην ήμασταν live», αλλά η καταγραφή είχε γίνει και το σχετικό βίντεο έγινε γρήγορα viral.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version