Site icon NewsIT

Buongiorno με την Φαίη Σκορδά: Ανδρέας Μικρούτσικος και Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ του Mega

09.09.2024 | 11:52
Buongiorno με την Φαίη Σκορδά: Ανδρέας Μικρούτσικος και Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ του Mega

Η Φαίη Σκορδά θα λέει «Buongiorno» στο Mega από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09.20 κάθε πρωί. Δίπλα της θα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της έρχονται με το «Buongiorno» στο Mega τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09.20. Το επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για την εκπομπή και τους συνεργάτες της. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 09:20, λέμε «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version