Site icon NewsIT

Cinobo: Όλες οι μεγάλες ταινίες, σειρές και οι πρεμιέρες για τον Ιούνιο

08.06.2024 | 14:31
Cinobo: Όλες οι μεγάλες ταινίες, σειρές και οι πρεμιέρες για τον Ιούνιο

Το must see του μήνα έχει την υπογραφή του Γιάννη Οικονομίδη. Για πρώτη φορά, οι πέντε μεγάλου μήκους ταινίες του σκηνοθέτη-σεναριογράφου που καθόρισε το σύγχρονο ελληνικό σινεμά, ανεβαίνουν στο Cinobo.

Από το Σπιρτόκουτο μέχρι την Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, αυτό τον Ιούνιο ζούμε τον καύσωνα μέσα από την απολαυστική λούμπεν ματιά ενός σκηνοθέτη που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον.

Για όσους αγαπούν τις σειρές, μετά την τεράστια επιτυχία του Normal People, ήρθε η στιγμή του Conversations With Friends.

Το πρώτο μυθιστόρημα της Σάλι Ρούνει βρίσκει την τηλεοπτική του μεταφορά σε μια μίνι σειρά, εξίσου όμορφη, αληθινή και οικεία με τον προκάτοχό της.

Ακόμη, απολαμβάνουμε για πρώτη φορά on demand το ξεχωριστό amination Απαγορεύονται τα Σκυλιά και οι Ιταλοί, και νέες κυκλοφορίες όπως το συναισθηματικό Totem, ο ατμοσφαιρικός Αντίλαλος και το νοσταλγικό Μη Μου Λες Ψέματα. 

Τέλος, στις συλλογές του μήνα το Cinobo εμπνέεται από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στήνει τη δική του συλλογή Euro με 24 ταινίες από αντίστοιχες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,  θα πραγματοποιηθεί και ένας διαγωνισμός μικρού μήκους ταινιών με το καλύτερο φοιτητικό φιλμ να βραβεύεται.

Οι σειρές στο Cinobo

Somewhere Boy Trailer | GR Subs | Cinobo

Conversations With Friends
Λένι Άμπρααμσον – Λιάν Γουέλαμ
Η Φράνσις είναι γύρω στα 20 και ζει στο Δουβλίνο όπου φοιτά στο Trinity College μαζί με την καλύτερή της φίλη, την Μπόμπι. Ρωγμές αρχίζουν να εμφανίζονται στη σχέση τους όταν γίνονται φίλοι με την επιτυχημένη συγγραφέα Μελίσα και τον ηθοποιό σύζυγό της Νικ. Καθώς η Φράνσις ξεκινάει μια έντονη σχέση με τον Νικ, η φιλία της με την Μπόμπι -και η αυτοεικόνα της- τίθενται υπό αμφισβήτηση.
Διαθέσιμη από 3 Ιουνίου.

Οι πρεμιέρες του Cinobo

Απαγορεύονται τα Σκυλιά και οι Ιταλοί (No Dogs or Italians Allowed)
Αλέν Ουγκετό
Σε αυτή τη βαθιά προσωπική ταινία, ο Αλέν Ουγκετό χρησιμοποιεί το stop-motion animation με χιούμορ, ευαισθησία και συγκίνηση, για να απεικονίσει μια οικογενειακή του ιστορία.
Διαθέσιμη από 4 Ιουνίου

Τοτέμ (Totem)
Λίλα Αβιλές
Η πιο μεγάλη μέρα στη ζωή ενός μικρού κοριτσιού, σε μια τρυφερή ταινία για τη ζωή και την απώλεια, για τα ανθρώπινα όντα που είναι πιο δυνατά όταν είναι μαζί. Από τις ωραιότερες δημιουργίες για την παιδική ηλικία, επίσημη πρόταση του Μεξικού για τα Όσκαρ.
Διαθέσιμη από 11 Ιουνίου.

Ο Αντίλαλος (The Echo)
Τατιάνα Ουέσο
Η βραβευμένη με Χρυσή Αθηνά για τη «Νύχτα της Φωτιάς» Τατιάνα Χουέσο πλάθει μια συγκλονιστική ιστορία για τον απόηχο αυτού που κολλάει στην ψυχή και την εξέγερση μπροστά στη ζωή.
Διαθέσιμη από 18 Ιουνίου.

Μη Μου Λες Ψέματα (Lie With Me)
Ολιβιέ Πεϊγιόν
Ένας μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα που δε θα αφήσει θεατή ασυγκίνητο.
Διαθέσιμη από 25 Ιουνίου.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version